Social Media Icons

Top Nav

Hoe ga ik mij voorbereiden op het bloggen? / Inspiratie voor bloggen

okt 17, 2015 0 comments


Sinds vandaag ben ik weer echt begonnen met mijn blog. Daarvoor heb ik wel allemaal ideeën nodig om die artikelen te schrijven. En dan kom ik op het punt, hoe bedenk ik die ideeën? Hoe kom ik aan al die inspiratie om een artikel te schrijven. En dan zijn er altijd een paar dingen die ik altijd even bij langsloop en waarbij ik nu zoiets heb, daar moet ik mij meer in gaan verdiepen of lezen zodat ik meer inspiratie heb en zo een leuk artikel kan gaan maken. En die dingen die ik meestal doe als ik niets weet of dat wat ik nu meer wil gaan doen, zal ik in dit artikel vertellen.


Weheartit is mijn beste vriend wat betreft inspiratiebron. Ik kan urenlang naar de foto's op deze site kijken en ik krijg er vaak enorm veel inspiratie door. Natuurlijk zoek ik dan wel in de categorie waar ik mee te maken heb, maar op die manier zie ik soms foto's voorbij komen met een bepaalde DIY of leuke outfit of heel wat anders, waardoor ik ook zoiets wil gaan doen maar dan op mijn manier en zo kom ik weer aan de artikelen die ik wil en ga maken.
Waar ik ook vaak inspiratie uit haal, zijn van die modeblaadjes. Ik lees ze bijna nooit, dus dit is nou één van die dingen, waar ik mij gewoon meer in zou willen verdiepen. Er staan altijd prachtige plaatjes in, met mooie outfits en veel leuke tips er tricks waar je zelf ook wat van kan maken en er wellicht een wat uitgebreider artikel over kan gaan maken.
Eigenlijk hetzelfde als bij Weheartit. Ik haal heel veel inspiratie uit foto's. En als je het over foto's hebt, dan heb je het over Instagram. Echt waar, ik ben geloof ik 24/7 op die app te vinden. En overal waar ik kom kijk ik of ik een mooie foto kan maken voor op Instagram. Nu probeer ik een beetje regelmaat in de foto's te krijgen, zodat het een echt feed krijgt, maarja. Ik volg een heleboel Instagrammers die een echte mooie feed hebben, met goede inhoud van de foto's en daar waar ik dus veel inspiratie uit kan halen. Ik probeer dan ook zo min mogelijk ander soort accounts te volgen, waarvan ik vind dat die echt belabberde foto's hebben en alleen de lelijkste selfies bijv. Sorry, maar daar heb ik gewoon niets aan. Daar kan ik geen inspiratie uit halen. Ohja, die foto hier zo is natuurlijk schaamteloos zelf promotie, dus allemaal volgen alsjeblief! *puppy ogen*.
Soms moet je, je gewoon even in een andere omgeving zetten, om inspiratie te krijgen. Ik vind het echt heerlijk om er even een dagje op uit te gaan. Zoals laatst ben ik met een aantal vrienden naar het Dolfinarium geweest (Mijn foto haha!) en dan ben je toch weer ergens compleet anders. En zo krijg je weer nieuwe ideeën en wellicht nieuwe artikelen. Klinkt misschien gek, maar zo werkt het wel bij mij. Daarom houd ik ook zo veel van reizen!

Dit waren dan even een aantal dingen waar ik zoal inspiratie uit haal. En waar ik mij ook veel mee bezig ga houden in de vakantie. Zodat ik voor jullie eindelijk weer een boel artikelen kan schrijven!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier