donderdag 1 januari 2015

Happy New Year and new...?

Lieve allemaal! Vandaag is het 1 Januari 2015 zoals we allemaal weten. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en voor vele mensen soms een frisse nieuwe start. Daarom wens ik als eerste jullie een extreem goed en gelukkig 2015!! 

Zoals je aan de titel kan zien heb ook ik iets nieuws dit jaar. En dat wil ik hier alvast op de eerste dag van 2015 laten weten wat dat is. Maar daarvoor wil ik jullie eerst uitleggen waarom. Het zit namelijk zo, dat mijn Youtube kanaal nogal rommelig is. De ene keer een praatvideo, de andere keer maar wat beelden achter elkaar aangeplakt. En soms zijn het paar keer achter elkaar beauty-video's en daarna weer een heleboel lifestyle, en zo af en toe komt er een fashion-video online.

Ik houd van praten tegen een camera, want anders doe ik geen Youtube, maar het gewoon ergens over hebben vind ik het leukst. Ik zie heel veel andere kanalen die eigenlijk alleen maar praat-video's maken. Zoals Tags, Challenges, of jezelf een vraag voorleggen en die beantwoorden. Dat wil ik ook erg graag doen, omdat ik dat echt één van de leukste dingen/filmpjes die er zijn op Youtube.

Ik wil dus ook zo'n kanaal, maar op mijn kanaal komen en staan ook nog hele andere video's, en om dan praat-video's er tussenuit te pikken is best wat werk. Daarom heb ik paar dagen geleden een nieuw kanaal aangemaakt. Het heet mylifeasTessa. En natuurlijk kan je alvast een kijkje nemen, en van te voren abonneren, als je op mijn kanaalnaam hierboven klikt. (even met de muis over de naam)

Op dit kanaal komen dus alleen praat-video's te staan. Zoals ik hiervoor al aangaf zijn het dus o.a. Tags, Challenges, vraag beantwoorden, dus tips geven voor bepaalde situaties of mijn mening over iets geven. Maar ook mijn Vlogs en Shoplogs (niet van beauty/fashion) komen op dit kanaal te staan.

Elke maandag komt er een video online. Dit is dus ook een voornemen waaraan ik me moet houden, namelijk regelmatiger video's uploaden. En met dit streven van elke week minstens één video, moet dit hopelijk lukken. En heb ik ook elke week een doel voor mijzelf wat ik die week moet maken. En dat moet staat natuurlijk voor een wil, omdat ik dit zelf wil.

Maar ik blijf natuurlijk ook wel video's op dat andere kanaal zetten. Dat zijn dan meer de beauty en fashion video's. Zoals shoplogs en een make-up tutorial enzovoort. Die komen nog gewoon lekker op xTessieYT te staan.

Ik ben al bezig om vooruit te werken, zodat ik niet hoef te stressen elke week, omdat ik dan weet dat ik voor die week nog een aantal andere weken heb om daar een video voor te maken. En ik weet dan gewoon zeker dat de week erop ook een video komt. Dat is voor mij prettig om te weten, maar zeker voor jullie als kijkers zijnde.

Ik hoop dat jullie de video's op dit kanaal leuk gaan vinden, en dat jullie op mij gaan abonneren. Ik doe elke keer mijn best om voor jullie zo leuk mogelijke of hulp volle video's te maken.

Dus tja, dat was alweer mijn mededeling van het begin van dit jaar. Ik wens jullie nog fijne verdere vakantiedagen toe!! De eerste video, waarin dit ook eigenlijk een beetje wordt uitgelegd komt maandag online. Met nog wat andere feitjes erin. Dus neem vooral even een kijkje maandag.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall