donderdag 22 januari 2015

OOTD 22 Januari 2015

Na een lange tijd weer een Outfit Of The Day. Kijk verder om er meer van te zien!

Ik houd van zwart wit kleding. Het pas overal bij, en ik vind het altijd wel netjes staan. Tenminste met de kleding wat ik draag. Ik voel me prettig, wanneer ik er zo netjes bij loop, wellicht ook iets volwassener, in plaats van dat ik in een joggingbroek met een té oversize't vest aankom. Nee, doe mij maar liever een outfit als dit.
Ik heb onder dit jasje van de H&M een simpele zwarte blouse aan. Ook de blouse komt van de H&M. We hadden het namelijk bij elkaar gezocht, omdat ik nog geen blouse had, die ik dan onder dat jasje kon doen. En gelukkig hadden ze daar nog bloezen. 
En zelfs mijn zwarte broek komt van de H&M. Die had ik al wel eerder. Deze broeken zitten echt zo enorm lekker, en ze zijn absoluut niet duur. Wij kochten ze toen voor 10,- euro per stuk, maar ik weet niet meer of ze dat nog steeds zijn.
En als laatste mijn schoenen die ik pas net nieuw heb. Deze hebben we gekocht bij Boots. Ze zitten heerlijk, en ik ben heel blij dat we deze tegen kwamen, want ik zocht dat soort, maar ik kon eerst mijn moeder niet uitleggen wat voor schoenen ik bedoelde. Totdat mijn zusje een ander soort paar van dit vond, en zei dat ze op haar paardrijschoenen (chaps) leek. Ik keek om, en was blij, want blijkbaar hadden ze dus wel dat soort schoenen die ik wou. Ik keek iets verder in de winkel, en toen zagen we dit paar staan. Ik ben er helemaal blij mee!
Dat was 't!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall