Social Media Icons

Top Nav

Review: Catrice Ultimate Colour Berry Bradshaw

jan 3, 2015 3 comments
Het is winter, en overal zie ik mensen lopen met mooie donkere lipstick op. Toen ik dat ook op wilde doen, besefte ik me dat ik niet zo'n kleur had. Bij de Kruidvat aangekomen, zag ik dan toch nog zo'n mooie donkere kleur staan. Zoals je al kan zien aan de verpakking is de lipstick van Catrice. Lees verder om te weten wat ik er van vind.

Ik heb al meerdere lipsticks van Catrice, en ze bevallen me erg goed. Daarom had ik ook wel vertrouwen in dat deze ook fijn zou zijn. Ik heb het maar op de gok gekocht, want ik wist totaal niet of zo'n kleur mij zou staan. Ik heb hem natuurlijk wel even in de winkel geswatcht, en van alle kleuren die ik heb gepakt, was deze het mooist. En voor 3,99 euro vond ik hem prima en heb hem meegenomen. 
Het is bijna een soort bordeaux-rode kleur. En dat was precies wat ik zocht. Dus wat dat betreft, was ik er al heel erg blij mee. Net als de andere lipsticks van Catrice is deze ook erg fijn, en blijft best goed zitten. Het heeft een goede pigment, en valt mooi op.
En waar ik bang voor was, van dat hij mij misschien niet zou staan, daar ben ik niet meer zo bang voor. Zodra ik er maar voor de rest goede kleuren bij draag, en wel foundation draag, kan het prima. Ik zou deze lipstick niet dragen als ik geen foundation op heb, want dat vallen mijn rode plekken juist op omdat ze een beetje dezelfde kleur hebben, dus dat zou ik niet doen, maar voor de rest ben ik hier heel erg blij mee. Het is precies wat ik zocht. Ziet er goed uit, en blijft redelijk lang zitten.Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier