maandag 5 januari 2015

I love Fotografie #1


Zoals jullie vast weten, houd ik enorm veel van fotografie. Vooral op reizen is het prachtig om te fotograferen. Maar ik vind het ook leuk om gewoon buiten in mijn buurt te fotograferen. In dit artikel laat ik jullie gewoon wat foto's zien die ik afgelopen tijd heb gemaakt. Ik zeg jullie van tevoren even, en ik wil niet heel streng overkomen. Ik heb geen copyright plaatje erop gezet, maar mochten jullie een foto willen gebruiken, zou ik het fijn vinden wanneer jullie dat mij eerst even vragen, of mijn site erbij willen zetten zodat ze wel weten wie de foto heeft gemaakt. Maar genoeg gebabbel, nu de foto's!
Dit waren de foto's van deze keer. Er komen vast nog wel meer van dit soort artikelen. Laat me weten wat jullie er van vinden. Ik ben benieuwd.

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall