zaterdag 24 januari 2015

xxTessie 2 Jaar!

Laatst heb ik gevierd dat mijn kanaal 2 jaar bestond. En vandaag is de dag dat xxTessie mijn blog 2 jaartjes is geworden! Ik blog wel langer dan deze twee jaar, maar dat ik nog steeds dezelfde blog heb, waar ik nog steeds op blog daar ben ik wel trots op. Vorig jaar was ik vergeten dat mijn blog alweer een jaar bestond, maar deze keer heb ik echt opgelet. 

Ik ga eigenlijk niet heel veel bijzonders doen nu. Maar ik vond het wel even leuk en toepasselijk om jullie het te laten weten. Toen mijn youtube kanaal 2 jaar bestond heb ik gezegd dat ik een q&a wou gaan doen. Alleen ik heb geen één vraag gehad. Dus nu hoop ik eigenlijk dat hier op mijn blog wel vragen worden gesteld, zodat ik ze binnenkort kan beantwoorden. 

Daarnaast wil ik jullie toch even bedanken voor het blijven kijken op mijn blog. Ik weet dat ik terugkerende lezers heb en daar ben ik heel erg blij mee. Dat geeft me nog meer een boost om te blijven bloggen. Ik weet dat het soms lastig is dit jaar met school en examens enzovoort, maar ik doe mijn best! 

Voor de rest, iedereen een fijne dag en glij alsjeblieft niet uit, want toen ik vanochtend uit mijn raam keek zag het er zo uit:

Liefs Tessa

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall