Social Media Icons

Top Nav

Shoplog *Tedy, Big Bazar, Action

jan 25, 2015 1 comments
De laatste tijd ben ik veel bezig met creatieve fotografie. Ik weet niet of het echt een term is, maar ik noem het maar gewoon zo. Hoe ik het wil beschrijven? Nouja ik zou zeggen zoek "fetching_tigerss" op en je snapt het wel. Maar om dus dat soort leuke foto's te kunnen maken, moet ik ook wel wat spullen in huis hebben om te gebruiken. Ik ben gisteren even met mijn moeder de stad in geweest en heb wat spullen gekocht daarvoor, maar ook nog wat andere spullen die ik nog nodig had.

Bij de Action heb ik wat ballonnen gekocht. Ik hoop dat ze niet allemaal van die rare figuren hebben, want ik kon eerst geen zakje met ronde ballonnen vinden. Ik moet nog even bedenken wat voor foto's ik ermee ga maken, maar dat zie ik dan wel.
Net als deze partyslingers, ik heb ze gekocht maar wat ik ermee ga doen? Dat vraag ik mijzelf dus ook nog af. Maar mocht ik wel een idee hebben dan heb ik het tenminste in huis. En ach, het was maar 60 cent bij de Action.
Naar deze potjes was ik opzoek. Ik zie altijd van die mooie foto's waarbij ze glitter onder of om hun ogen hebben zitten. Ik had niet veel hoop dat ik het zou vinden, totdat ik toch nog maar even de Tedy in liep. Ze waren dus maar 1,- euro zoals je ziet, dus heb ik maar gelijk 6 kleuren meegenomen. Ik ben erg benieuwd of het me gaat lukken, dat wat ik er mee wil gaan doen.
Dan waren we nog even in de Big Bazar. Ik heb wel een ander groot schrift waar ik voor meerdere vakken in kan schrijven, maar heel stevig is hij niet. En ik wil deze periode weer even wat meer mijn best doen op school en daarvoor moet ik het wel netjes hebben en niet zo chaotisch als dat ik het nu heb, met het ene vak op mijn laptop het andere huiswerk midden in het schrift en weer iets anders vooraan in het schrift. Nee, dat werkt niet merk ik wel weer. Deze leuke schriften waren 1,99 euro.
Mijn stiften waren op of kwijt. En voor samenvattingen zijn zulke markeerstiften erg handig. En aangezien ik nu steeds meer samenvattingen moet gaan schrijven zodat ik ze kan leren voor het examen. Dus voor 89 cent bij de Big Bazar neem ik ze graag mee. Want ze werken erg fijn!
Ik zeg één ding. DEZE HAD IK ECHT NODIG!!!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier