maandag 29 december 2014

My life in pictures - December

1 December, we gingen met zijn allen naar slagharen! Het was echt heel gezellig! En daar begon dus al mijn maand mee. Wil je meer zien van mijn december? Kijk dan snel verder!


Ik wou tekenen/verven maar ik had niks in huis. Dus heb ik de stad een best wat spulletjes gekocht. Hier kan ik wel weer even een tijdje mee vooruit.
3fm was er weer, en mijn zusje ging kniepertjes bakken om te verkopen op de kerstmarkt bij ons op school. En ik ging één keer even helpen.
Laatste wedstrijd van dit jaar. We hebben gewonnen met 17-7 ohyeah! 
Ik ben deze vorige week woensdag naar Almere geweest. Daar hebben we wat geshopt. Zo ook deze broek. Wil je weten wat ik daar allemaal heb gekregen? Klik dan op deze link
Normaal ga ik op vrij dagen niet zo vroeg naar buiten. Maar het was zo'n mooi weer, dus ik wou graag even foto's maken. Dit is een screenshot van mijn instagram, dus scherp is hij totaal niet. Om een paar wél goed scherp te zien, klik dan hier Daar vindt je ook andere foto's die ik heb gemaakt. En je kan me daarop zelfs volgen als je wilt.
Kerst!! We gingen de 2e kerstdag gourmetten. Met heerlijk vlees van onze Lantinga slagerij!
1e kerstdag was de eerste Sissi film op tv, de 2e kerstdag was de tweede Sissi film op tv, en omdat de derde niet op tv kwam, ben ik die maar gaan kijken op youtube.
En tot slot heb ik gisteren mijn shoplog opgenomen, geëdit en online gezet.

Heb jij nog wat leuks gedaan deze maand?

3 opmerkingen

  1. Ik volg je natuurlijk op instagram, dus ik heb al veel foto's gezien haha. Ik heb heel veel leuke dingen gedaan, teveel om op te noemen eigenlijk! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall