Social Media Icons

Top Nav

Glitterpoeder?!!

jan 31, 2015 1 comments
Een tijdje geleden had ik deze glitterpoeder gekocht. Ze waren 1,- per stuk bij de Tedy en er zitten twee kleuren in. Hier zie je vier kleuren, maar ik had nog een verpakking waar nog goud en zwart in zat. Er staat op dat het voor op de nagels is, maar eigenlijk was dat niet de insteek om ze daarvoor te kopen. Lees verder en zie wat ik er wél mee heb gedaan!

Dit zijn dus de zes kleuren die ik heb. En sorry de foto is een beetje overbelicht, i know. Toen ik dit kocht had ik wel al een idee wat ik er mee wilde gaan doen, maar het was nog altijd de vraag of het zou lukken.
Het zijn dus van die enorme fijne glitters. Glitters waarvan je ouders al zeggen "Pas je wel op?! Straks ligt het door het hele huis!" en ik geef ze daar gelijk mee. Je moet ook wel echt oppassen. Als je het laat vallen vind je waarschijnlijk na een jaar, nog overal glitters. Ik heb het dus ook alleen gebruikt toen ik op mijn eigen kamer was, met een papiertje eronder.
Je ziet hier dus op wat voor manier je de glitters aan kan brengen op je huid. Veel mensen gebruiken het bijvoorbeeld bij feesten en dan smeren ze alles op hals enzovoort. Ik vind dat de glitter er wel zo leuk uitziet. En als je er laag voor laag opdoet, kan dat een mooi effect geven. Kijk maar hieronder.
Want dit was dus mijn bedoeling. Voor mijn edit account wilde ik graag dit uitproberen met die glitters. En ik ben blij dat het is gelukt. Wat vinden jullie hiervan? Voor de rest zal ik zo af en toe de andere glitters voor verschillende dingen gebruiken. Zoals bijvoorbeeld met een ander kleurtje, op mijn lippen. Ik heb het tenminste in huis. 

En ik kan dit dus gebruiken voor op mijn nagels. Maar wat natuurlijk ook mooi is, is om dit lichtelijk aan te brengen als een soort oogschaduw. Als ik dat eens ga doen, komen jullie dat ook vast wel eens te zien. 

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier