Social Media Icons

Top Nav

Vlogweek #1 Sectorwerkstuk, Sollicitatie, Open Dag

feb 4, 2015 0 comments
Soms vind ik het gewoon leuk om een keer wat te gaan vloggen. Misschien omdat ik één dag iets leuks ga doen, of misschien een weekendje. Maar als ik niet precies weet wat ik die week ga doen, maar wel wil vloggen. Ach, dan ga ik gewoon lekker een week lang vloggen en dan zie ik wel wat eruit komt. Zo ook afgelopen week. Van 26 januari tot 1 februari. Heel veel bijzonders heb ik niet gedaan. Maar ik hoop dat jullie de video leuk vinden.


Daarbij, vandaag stap ik in het vliegtuig richting Italië en daar ga ik zoveel mogelijk vloggen! Dus in die week zul je meer bijzondere dingen te zien komen.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier