woensdag 30 april 2014

Review: Andrélon Oil & Care producten

Nadat de kapper mijn haar had gewassen met een shampoo met olie erin en daarna na het knippen er nog wat in deed waar ook olie dingen in zaten, ben ik even langs de Kruidvat geweest. Daar heb ik eigenlijk alles van de lijn Oil & Care gekocht. 

Video waarin je kunt zien hoe mijn haar was en de resultaten kan je bekijken. Ik heb alleen niet het masker gebruikt, voor de rest alles.

Shampoo + Masker
Crème + Conditioner

Tip: Toen ik het gisteren kocht was het 2+2 gratis bij de Kruidvat op alle Andrélon producten. Ik weet niet of dat nu nog is, maar mocht je er langs komen.

Mijn mening: Ik dacht dat mijn haar alleen pluizig werd als ik geen conditioner in had gedaan, maar nu ik ook die van Andrélon heb gebruikt denk ik dat mijn haar gewoon pluizig wordt van Andrélon. Erg jammer, vooral omdat deze producten juist niet daarvoor moeten zorgen. 

De volgende keer neem ik gewoon weer de gene die ik meestal heb die van Elvive.
Prijzen:
Shampoo - 3,29
Conditioner - 3,29
Masker - 3,99
Crème - 3,35

1 opmerking

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall