Hey allemaal! Ik ben genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award! Als je wilt weten wat het inhoud, lees dan verder!!

Bij deze wil ik Merle graag bedanken voor het nomineren! Dankjewel <3 Haar blog is PaintandPolish1 klik op de naam om ook eens een kijkje te nemen op haar blog.

De regels:
1. Zet de regels in je artikel
2. Bedank en link de persoon die jou heeft genomineerd
3. Schrijf 7 feiten over jezelf
4. Nomineer 15 andere bloggers

De 7 feiten:
1. Ik kan er niet goed tegen als anderen gelijk willen hebben, terwijl ik dat ook wil. Dan kan ik erg geïrriteerd raken.

2. Ik kan soms nogal erg vloekerig uit de bocht komen, vaak om de kleinste dingen.

3. Mij kun je prima voor een kinderfilm, of iets voor échte mannen zetten en dan vermaak ik mij ook wel. Zolang het maar op een beeldscherm te zien is, kan ik mij vermaken

4. Ik ben erg slecht met sokken bij elkaar houden, vaak loop ik dan ook met 2 verschillende, omdat ik dan de andere kwijt ben. Gelukkig komen de tinten wel dicht bij elkaar en zijn het 1kleur sokken.

5. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook echt 110% voor! Het licht er dan aan of ik het leuk vind of niet. -Voorbeeldje: Duits vind ik enorm leuk, daarbij haal ik vaak 8en of 9ens. Geschiedenis vind ik vaak onzin en saai en dan heb ik vaak maar net een voldoende.-

6. Ik ben enorm fan van Pia Douwes!! Maar ook over het algemeen van musicals.

7. Ik kan soms minuten naar één en dezelfde plek kijken, zonder echt ergens over na te denken. Op dat moment zijn mijn gedachten echt even helemaal leeg.

15 Bloggers die ik nomineer: