donderdag 24 april 2014

Nailart blogger gezocht!!

Vandaag even iets totaal anders! Voordat ik mijn vraag ga stellen. Wat overigens allang in de titel staat. Vertel ik eerst even waarom. Zoals jullie misschien wel weten heb ik iets aan mijn hand waardoor ik sommige ding niet kan, net als nailart. Gelukkig heb ik wel een manier gevonden om mijn linker nagels te lakken, alleen nailart gaat niet. Maar ook om foto's te maken van mijn linker nagels gaat niet. Dus reviews van lakjes gaat lastig. Maar het is natuurlijk wel leuk om ook artikelen op mijn blog te krijgen, wat met nagellak te maken heeft.

Daarom is mijn vraag als er iemand is die wel goed met nagellak is, die zelf geen blog heeft omdat ze daar helemaal geen tijd voor heeft of iets anders. Maar het wel heel erg leuk vindt om te doen. Zou die misschien één keer in de week een artikel willen schrijven en dat je die dan op mijn blog zet?

Ik hoor het graag van jullie. Dus laat het me weten! Ook als je zelf wel een blog hebt, maar vriendinnen van je niet en die zijn goed met nagels, kun je ze altijd vragen of ze het wat lijkt.

Stuur me maar een mailtje naar tessaxtessie@gmail.com en misschien wordt jij wel mijn nailart Blogger!!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall