vrijdag 18 april 2014

TAG: Spring has sprung

Bij Teskuh zag ik deze leuke tag over de lente staan. En vandaag heb ik de vragen ook beantwoord. Bekijk dit artikel verder om de antwoorden te bekijken!


Naar welke lente trends kijk je het meest uit?
Natuurlijk de vrolijke kleuren die dan weer komen. Voor de rest heb ik nog geen idee wat de trends zijn..

Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?
Mijn nieuwe bloemetjes broek van de Only. Hij zit vol met kleurtjes en is helemaal gemaakt voor de lente. Plus het feit dat de broek heel erg lekker zit.

Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?
Kim komt nog een keertje langs, om nog wat dingetjes voor haar examenproject te maken. Mijn zusje is de hele week weg, dus ik ben een week lang enigs kind. Natuurlijk bloggen en proberen nog een video te maken. En ook nog even leren voor wat toetsen.

Wat is je favoriete lipkleur?
Koraalroze. Wauw wat een mooie kleur is dat zeg! Ik had er eentje van Catrice maar die is alweer bijna op. Dus de volgende keer als ik weer zo'n kleurtje zie, gelijk kopen.
En je favoriete lente nagellak kleur?
Ik denk felblauw of felgroen. Dat weet ik niet. Ik draag amper nagellak.

How about je favoriete lentekleur in het algemeen?
Dan komt lichtgroen wel bij mij in de smaak. Normaal gesproken houd ik niet zo van dat kleurtje, maar in de lente vind ik zo'n kleurtje wel erg mooi!

Favoriete Starbucksdrankje om te drinken in de lente?
In mijn hele leven ben ik nog maar 2 keer in een Starbucks geweest. Dus kiezen wat ik in het lente het lekkerst vind kan ik niet echt. Het enige wat ik weet, is dat de frappé's daar heerlijk zijn.

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu de lente er is?
Eigenlijk merk ik dat niet echt, want ik draag zelf al vaak veel kleur. Niet alleen in de lente maar ook in de winter loop ik wel eens met een apart fel kleurtje op. Eerlijk gezegd draag ik het nu juist wat neutralere kleuren, want altijd hoe meer de zon schijnt, hoe meer ik het idee heb dat ik niet zo veel make-up op hoef, gek genoeg.

Waar heb je het meeste zin in als het gaat om de lente van dit jaar?
Nou ik ben sowieso jarig in de lente dus dat is altijd leuk wanneer je dat gaat vieren! Ik word alweer 15 jaar. Man wat ging dit jaar snel! Dus daar kan ik het meeste wel naar uitkijken, ook omdat er voor de rest niet zo veel bijzonders gaat gebeuren in de lente.

7 opmerkingen

 1. Leuke tag is dit! Ik vind die M&Ms taart zó geweldig, oh die moet ik echt eens een keer gaan maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je genomineerd voor de very inspiring blogger award: http://paintandpolish1.blogspot.nl/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Koraalroze vind ik ook wel een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke tag en die eerste foto is erg mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankje! Die eerste foto is dan ook de enige die selfmade is :)

   Verwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall