Social Media Icons

Top Nav

Complete LOTD 10/4

apr 10, 2014 5 comments
Vandaag een complete look of the day. Met mijn outfit en make-up. Het is een gewone schooldag, dus een gewone dagelijkse outfit. Wil je de looks zien? Kijk dan verder!


Ik heb een erg leuk shirt van het merk Portobello (pink) aan. Maar ik heb geen flauw idee waar die vandaan komt. Mijn oma had hem eens voor haarzelf gekocht, maar vond het uiteindelijk niet eens zo leuk. Maar ik vond hem super en mocht hem meenemen. Zoals je ziet zit een soort middeleeuwse print op. Met touwen en koetsen en nog meer dingen.
Dan heb ik mijn grijze broek aan van de H&M. Ze waren toen 10,- per stuk en we hebben er toen gelijk een boel van meegenomen. Nu zijn ze volgensmij weer iets van 20,-. Deze broek past qua kleur bij heel veel dingen. En omdat er ook heel veel grijs in het shirt zit heb ik deze aangedaan.
Als schoenen heb ik mijn All Stars aan. Deze zwart met witte passen ook overal bij. Ben echt gek op deze schoenen. Een stuk fijner dan Vans.
Tadaa!

Op mijn ogen heb ik een een ooglook gemaakt met mijn nude palette van Catrice. En daarbij eyeliner met een wing. Kost me nog steeds veel moeite, maar het gaat steeds beter.
Ook zit er veel rood in het shirt, dus heb ik de kleur rood gekozen voor op mijn lippen, die het meest in de buurt van de rood op het shirt komt.
Ik hou er erg veel van om mijn make-up aan te passen naar wat ik op heb. Zoals wat ik hier heb gedaan. Verder heb ik een simpele staart in en ik ben klaar voor de dag.

Reacties

 1. Staat erg leuk! Je ooglook vind ik zo mooi! En die combi met de rode lippen: I love it! <3
  Wil je daar een keer een artikel over schrijven?
  X vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Voor de look kun je deze gebruiken, die is zo goed al hetzelfde. Alleen dan moet je er zelf nog een wing bij maken, en rode lippen :) http://xxtessie.blogspot.nl/2013/06/nude-palette-look.html

   Verwijderen
 2. Leuke outfit. Ik vind je lippen erg mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie outfit Tessie! Ik vind je wing heel mooi! Bij mij mislukken ze altijd! Misschien tips? ;p.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik probeer er wel een keer, artikel of video van te maken. Is misschien wat handiger! x

   Verwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier