Vandaag een complete look of the day. Met mijn outfit en make-up. Het is een gewone schooldag, dus een gewone dagelijkse outfit. Wil je de looks zien? Kijk dan verder!


Ik heb een erg leuk shirt van het merk Portobello (pink) aan. Maar ik heb geen flauw idee waar die vandaan komt. Mijn oma had hem eens voor haarzelf gekocht, maar vond het uiteindelijk niet eens zo leuk. Maar ik vond hem super en mocht hem meenemen. Zoals je ziet zit een soort middeleeuwse print op. Met touwen en koetsen en nog meer dingen.
Dan heb ik mijn grijze broek aan van de H&M. Ze waren toen 10,- per stuk en we hebben er toen gelijk een boel van meegenomen. Nu zijn ze volgensmij weer iets van 20,-. Deze broek past qua kleur bij heel veel dingen. En omdat er ook heel veel grijs in het shirt zit heb ik deze aangedaan.
Als schoenen heb ik mijn All Stars aan. Deze zwart met witte passen ook overal bij. Ben echt gek op deze schoenen. Een stuk fijner dan Vans.
Tadaa!

Op mijn ogen heb ik een een ooglook gemaakt met mijn nude palette van Catrice. En daarbij eyeliner met een wing. Kost me nog steeds veel moeite, maar het gaat steeds beter.
Ook zit er veel rood in het shirt, dus heb ik de kleur rood gekozen voor op mijn lippen, die het meest in de buurt van de rood op het shirt komt.
Ik hou er erg veel van om mijn make-up aan te passen naar wat ik op heb. Zoals wat ik hier heb gedaan. Verder heb ik een simpele staart in en ik ben klaar voor de dag.