maandag 28 april 2014

Dingen aan school waar ik me aan bloed irriteer!

Het is gelukkig nu bij mij vakantie! Ik heb laatst stage gehad en daartussen ben ik niet meer naar school geweest. Dus drie weken geen school. Volgende week wel weer en daar heb ik niet echt zin in. De redenen waarom niet? Ik irriteer me aan genoeg dingen daar. Lees verder om erachter te komen, wat die dingen zijn.


1. Als je nooit je huiswerk maakt, het toch maar een keertje doet, maar net die keer er geen huiswerk controle is.

2. Kinderen die zogenaamd aardig tegen je doen en het andere moment je totaal afzeiken waar iedereen bij is.

3. Toetsen waar vragen in staan, over feitjes of details die in de kleinste hoekjes staan, waar je altijd over heen leest en dus niet leert.

4. Het eerste uur na school moeten en als je er eenmaal bent, blijkt dat de leraar er niet is.

5. Als je bijna nooit je leesboek mee moet, en als je hem een keer niet mee hebt, moet je net díe ene keer dat boek gebruiken.

6. Het te laat komen omdat je klaslokaal helemaal aan de andere kant is van waar je je fiets neer moet zetten.

7. Leraren die denken dat ze altijd gelijk hebben en dat kinderen niets te zeggen hebben!

8. Als je zelf je lader van je laptop niet mee hebt, je laptop leeg hebt en dat gewoon van de 30 kinderen niemand een lader mee heeft.
9. De lange dagen, dat je bijvoorbeeld van 8.15 tot 16.35 naar school moet.

10. Al die onzinnige tussen uren waar je niets aan hebt. Eentje is niet erg op een dag, maar ik heb er soms 3, terwijl ze niet achter elkaar zitten.

11. Kinderen die altijd maar ziek zijn en er voor zorgen dat je amper je toetsen in mag kijken, omdat er telkens dezelfde die toetsen maar steeds niet heeft gemaakt.

12. Al die trappen telkens op en neer, of allerlei straten over moeten steken omdat alle lokalen zo ver van elkaar zitten. Hieronder prachtige selfmade plattegrond van mijn school.

1 opmerking

  1. Als ik deze dingen zo lees herken ik ze wel van mijn tijd op de middelbare school. Ik kan je misschien een beetje gerust stellen en zeggen dat het allemaal wel wat beter wordt wanneer je verder gaat studeren! :-) Iedereen wordt (een beetje) volwassen en je bent van al die kleine toetsen af. Nog even doorzetten dus!! :-)

    x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall