Social Media Icons

Top Nav

Koningsdag look

apr 26, 2014 1 comments
Het is officieel de eerste koningsdag in ons land. Vanmiddag ga ik naar de stad want daar is meestel wel feest! En natuurlijk hoort daar ook een look bij. Heel veel oranje spullen heb ik niet. Maar je zult het zien.


Als ooglook heb ik de kleuren wit en blauw gebruikt. Ik wou iets doen met de vlag kleuren. Alleen ik heb geen rode oogschaduw. En dit ziet er ook leuk uit! 
Omdat ik geen rood bij mijn ogen had, heb ik de kleur rood op mijn lippen gedaan. Het is eerlijk gezegd knal roze, maar mijn zusje zegt altijd dat het rood lijkt. Dus daarom heb ik die lipgloss van de Hema opgedaan.
Verder hoeft er qua kleur niks meer aan mijn haar veranderd te worden. Je snapt wel waarom!
Als outfit heb ik aan een hemdje en een shirt die allebei oranje zijn. En daaronder een zwarte broek van de H&M.
En nog een leuk sjaalte met oranje, witte en blauwe tinten erin.

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier