Social Media Icons

Top Nav

Super snelle makkelijke smokey eyes

apr 13, 2014 2 comments
Je ziet het misschien bij iemand als je een keer op straat loopt. Een erg donkere ooglook, met vooral zwarte kleuren. De smokey eyes. Vandaag hier een kleine tutorial waarin ik je kan uitleggen, hoe je supersnel een smokey eye look maakt.

We beginnen net als gewoonlijk met een gereinigd gezicht. Als tip gebruik ik voor deze look is, om eerst je ooglook te gaan maken en pas dáarna je foundation. Want je kunt nog wel eens wat gaan rommelen met die donkere kleuren.
Stap 1: Plak wat plakband onder je oog en naast je oog, zodat daar geen poeder op kan komen. Aan de zijkant van je oog moet je goed bepalen tot waar jij je oogschaduw wilt hebben. Stap 2: Doe een flinke laag oogschaduw op je gehele bewegend ooglid. Het maakt niet uit dat het nu nog slordig is.

Stap 3: Breng met een blender dezelfde kleur zwart aan in je arcadeboog. Blend het net zo lang tot dat alles mooi in elkaar over loopt. Blend het ook tot op je plakband, want daar stopt het uiteindelijk.
Stap 4: Haal je plakband weg en eventueel de plekjes die toch nog onder je ogen zijn gekomen. 
Stap5: Doe nog een mooie eyeliner op en het beste is geen wing te doen, tenzij je dat in de zelfde lijn kan krijgen als hoe de oogschaduw zit. Stap 6:Mascara opdoen, maakt niet uit wat en hoe.
Stap 7: Tot slot doe je je foundation op en de rest van de make-up. Wil je het nog wat donkerder hebben kan je altijd nog een oogpotloodje gebruiken of wat donkere oogschaduw onder je ogen.

Dat was mijn snelle manier. Hopelijk heb je hier wat aan, als je smokey eyes wilt, maar niet extreem veel tijd hebt. Liefs!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier