vrijdag 29 maart 2013

CATRICE Evolution to Revolution mascara


Ik had jullie het al beloofd, en hier is hij, de review.  Dit is de 'CATRICE Evolution to Revolution' mascara. Hij bevat 1 borsteltje, maar heeft 2 verschillende looks. Eentje om een natuurlijke look te creeëren (look1), en de andere is voor een wat dramatischer effect (look2), en om het al helemaal dik te doen, kun je ze natuurlijk ook gewoon over elkaar heen doen, (zelf vind ik dat het mooist). Hij kost maar 4,49 bij de Kruidvat, en voor deze kwaliteit vind ik dat erg goedkoop.Zoals je dus hier ziet, lijkt het alsof het 2 borstels bevat. Maar dat is schijn. Het is één borsteltje, en bij look1 word er door het handvat van look2 meer mascara van het borsteltje afgehaald, waardoor je minder mascara op je borsteltje hebt, en dan een natuurlijke look krijgt. En omdat er bij look2 veel minder mascara er af word gehaald, heb je meer mascara voor op je wimpers, en lijken ze een stuk dramatischer. Ook kan je zien aan het stokje zelf, dat het stokje bij look1 veel dunner is dan bij look2. 
Hier zie je hoe het eruit ziet wanneer je look1 pakt, en zit minder mascara op. Dat kun je zien doordat je door de haartjes heen kan kijken.
In tegenstelling bij look2. Daar kan je amper er door heen kijken. Omdat daar veel meer mascara op zit.
Het flesje is ongeveer 10cm hoog, en past gemakkelijk in je etui. Hij ligt makkelijk in je hand. En bij look1 is het ook het stokje langer, en qua voormaat is dat erg fijn om dat op te doen, omdat je minder de kans hebt, dat het stokje tegen je huid aan zit. Daar heb je tevens wel gemakkelijker de kans op bij look2.
Hier kun je zien, wanneer ik look1 en look2 over elkaar heen heb. Dik, vol, en je ogen spreken bijna. Het mooie is om dan een lichtere kleur oogschaduw te gebruiken, dat je ogen niet 'te' donker worden. Omdat ze zo opvallen, vind ik dit dan ook de fijnste look. Gewoon 1&2 over elkaar heen. Bij mij ook wel look3.
Nog even uitvergroting van mijn oog. Sorry hij is niet scherp. Maar zo krijg je wel het idee, hoe het er van dichtbij uitziet. En ja, wie kijkt nou zo dichtbij jou ogen?

Conclusie: Ik ben erg blij met deze aankoop. Hij doet het super. Geeft precies wat je hebben wil, en qua prijs is hij zeker wel te doen. Het is zeker geen afrader. Het enige jammere, is dat je wel vaak klonten krijgt bij look2, maar daarvoor kun je met een andere mascara, die daar voor bedoeld is, de klonten verminderen. Of je moet juist de klonten willen, dan is look2 daar goed voor.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall