donderdag 14 november 2013

Vlechten maken

Hi allemaal! Ik had weer zin in een artikel wat weer over haar gaat. Ik zie namelijk heel vaak filmpjes hoe je bij jezelf leuke/bijzondere vlechten kan maken. Alleen zelf kan ik daar geen tutorial over maken, omdat ik wat met mijn rechterhand heb, waardoor dat niet mogelijk is. Maar natuurlijk kan ik jullie wel een paar filmpjes laten zien, als je op lees verder klikt. Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk verschillende erin te zetten. Dus have fun!Dit waren ze, ik hoop dat jullie hieruit nog wat leuks kunnen halen. Heb je 1 van die vlechten gemaakt, of proberen te maken. Stuur anders even een foto naar tessaxtessie@gmail.com en misschien voeg ik ze nog toe in een artikel :) En heb je zelf blog/youtube zet die er dan bij, want die komen er dan ook natuurlijk bij te staan. **What do you mean -sluipreclame-??**

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall