Social Media Icons

Top Nav

Clean up my room in 10 minutes!

nov 25, 2013 0 comments
Klein artikeltje. Maar, ik wou jullie even laten zien. Hoe je je bureau/kast binnen 10 minuten kan opruimen. Terwijl je alles gewoon op je tafel laat liggen. Hierboven zie je al mijn eindresultaat. 


Okay..shame... Maar na een 2 weken, (halve week maar daar) ziet mijn bureau er zo uit. En dat moest ik echt even snel opruimen. Maar het was voor school, en had amper tijd. Dus ik heb binnen 10min mijn kamer even opgeruimd.
Ten eerste even mijn DD's op elkaar gestapeld. Papieren en schrift wel gelegd. En dat allemaal op één stapel. (Op de koraalroze doos) Dan mijn ene laptop, eventjes op de oude. Want de witte moest toch weer mee naar school. Toen de kabels, even achter mijn pennenhouder, en ik was al klaar. 
En ook op mijn kast was het nogal rommelig. Allerlei spullen lagen daar ook weer bij mekaar. En allerlei doekjes en wattenstaafjes lagen er nog, van het makeup afhalen. 
Sorry blijkbaar was deze onscherp. - Ik heb hier dan ook voornamelijk dingen weggegooid. En alle overige dingen, bij mijn bureau op een goed plekje gelegd. Nu heb ik er alleen maar mijn borstels. En een flesje drinken.

Tip: Probeer de meeste dingen, bijvoorbeeld bij papieren, zo veel mogelijk op te stapelen. Zodat je meer ruimte creëert. Of stop een paar dingen in een doos die je wel wilt bewaren, maar even geen losse plek voor hebt, zoals wat ik heb. 

Heb jij nog opruim tips?

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier