Social Media Icons

Top Nav

De herfst tag- Video

nov 26, 2013 0 comments
Het is herfst. En op internet zag ik de herfst tag, en dat leek me wel leuk om te doen. Dus ik heb er een video van gemaakt. Sorry voor het geruis, dat zit nou eenmaal in mijn camera, dat zullen jullie wel vaker te horen krijgen. Daarom kies ik vaak voor video's met een voice-over. Ik hoop dat jullie de video leuk vinden! Klik op lees verder.Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier