Social Media Icons

Top Nav

Inspiratie

nov 29, 2013 3 comments
Je hebt een blog, een youtube kanaal, of totaal iets anders waarbij je creatief moet zijn. Hoe kom je dan aan je inspiratie? En wat is nou inspiratie precies? De hele dag zie je dingen waardoor je geïnspireerd kunt worden. Vaak heb ik geen idee wat ik moet doen. En in dit artikeltje laat ik zien wat ik dan doe.
Het is wel meer richting het bloggen, en filmpjes maken. Maar je kunt het dus ook voor andere dingen gebruiken.Tag's 
Het makkelijkste om te doen, wat juist geen probleem is om het na te doen, zijn tag's. Je zoekt bij andere blog en/of filmpjes een tag die je kunt doen. En dan kun je zelf bepalen wat je er van maakt. Vaak zijn het namelijk vragen die je kunt beantwoorden, en dat kun je doen in een video, of in een leuk artikel.


Weheartit
Wat ik ook vaak gebruik is weheartit. Je ziet zoveel plaatjes voorbij komen, en dan zie ik er soms een artikel omheen, over datgene wat op het plaatje staat. (Ik op weheartit : xTessakiss ) Ook kun je die plaatjes leuk gebruiken in je artikel. Maar als inspiratiebron vind ik het erg handig.


Kijk om je heen
Simpelweg goed om je heen kijken. Zoals laatst, ik zag een paar stiften, en ik wou iets doen met tekenen. Je kunt zoveel inspiratie uit je leven halen. Maar je moet wel creatief genoeg zijn om er wat bij te bedenken. Zelf heb ik daar wel vaak last van, en dan doe ik de dingen die ook in dit artikel staan, maar soms heb ik zo mijn momenten dat ik plotseling iets bedenk. Wanneer ik iets zie of doe.

Avond inspiratie
Het kan erg apart klinken.  Maar als het je echt niet lukt, moet je eens in de avond nadenken. Vaak ben ik s'avonds lekker rustig, hoef ik niet over veel dingen tegelijk na te denken. En dan komen de idee├źn het vaakst in mij op. Pak er een boekje bij, en als je iets hebt, schrijf het meteen op, voordat je het vergeet.

Reacties

  1. Leuk artikel! Wil je misschien een kijkje op mijn blog nemen en misschien reageren? xx. www.xblogyourlife.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kijk elke dag even op weheartit, echt super leuk al die foto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier