Social Media Icons

Top Nav

Tekening #1

nov 22, 2013 1 comments
Creatief. Makeup is creatief, fashion. Maar ik moet voor wat ik later wil doen, ook kunnen tekenen. En laatst hadden we voor de blokker een bon, en hebben we daar tekenspullen van gehaald. En nu probeer ik beetje bij beetje, wat te leren tekenen. Ik begon met de cupcake hierboven. Ik heb hem op mijn scherm gezet, en toen geprobeerd hem na te tekenen. Zie het resultaat in stappen, bij lees verder.

Eerst alleen maar de lijnen. Ik ben echt niet super in schetsen. En ik ga dan al snel de uiteindelijke lijnen neer zetten. Hier was vooral de toef erg lastig.
Toen met de stiften die we hadden, de lijnen gezet. Per stukje zijn eigenkleur. Hier is het dan ook al wat duidelijker.
En de uiteindelijke tekening was dit. Wel een beetje anders. Met andere kleuren. Maar het principe is hetzelfde. Ik heb hem ingekleurd met dezelfde kleur als wat de stift was. Het waren dezelfde kleuren, want de stiften en potloden, waren van 't zelfde merk.

Laat me weten wat je van mijn tekening vind. En wat ik eraan kan verbeteren. Of juist wel mooi is :)


Reacties

  1. Wauw, supermooi!! Lijkt er heel erg op. Zelf vind ik het leuk om schaduw toe te voegen, zo lijkt het meer 'echt' :) succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier