Social Media Icons

Top Nav

L'oreal elvive Nutri-Gloss Conditioner *Review

nov 23, 2013 2 comments
Helaas was mijn conditioner die ik had alweer op. Of in ieder geval, veel wasbeurten haal ik er niet meer uit. Dus ik moest een andere vinden. En de gene die ik had, was er niet. Dus toen móest ik wel zoeken naar een andere. Ik kwam deze tegen van L'oreal elvive. En die leek me wel prima. En hup in het mandje ermee. Laatst voor het eerst gebruikt, en hier vertel ik wat ik van hem vond.

Mijn haar hoe het eruit zag, voor ik onder de douche ging. Nogal heel erg pluizig, en ik had een paar dagen mijn droogshampoo gebruikt, dus het was ook wel een beetje vettig.
En ook als ik het even had geborsteld werd het er niet beter op.
Ik heb mijn haar gewassen eerst met een simpele andrelon shampoo. En daarna deze conditioner. Volgensmij was hij iets van 3,50 of een paar cent duurder. Ik moest goed kijken wat het beste zou zijn voor mijn haar, en ik heb gekozen voor lang, dof haar. En een glans dat vind ik zelf altijd erg mooi, dus deze moest het maar worden.
Je kunt het hier al lezen, het voedt je haarvezels, en zorgt voor een ultieme glans. Maar eerst zien dan geloven.
Mijn haar is gewassen met beide producten. En ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Mijn haar is heerlijk zacht. En echt niet pluizig. In tegenstelling van wanneer ik wel mijn haren was, maar géén conditioner. En het blijft de hele dag zo. Wat natuurlijk erg prettig is, als je een hele dag naar school moet. En eventueel daarna nog ergens heen moet.
En wat betreft de glans. Ook die is er zeker aanwezig. Nou is deze foto wél met flits gemaakt, ook met een zonnestraal of een lamp is het goed te zien.
Het is gewoon een dunne substantie, die je na het wassen dus in je haar doet. En waar ik erg blij mee ben bij deze. Is dat hij zo ontzettend lekker ruikt. Ik vind hem best wel bloemerig ruiken. Oké, niet echt de normaalste geur in de herfst. Maar over het algemeen is het echt een heerlijke geur!

Reacties

  1. Ziet er goed ook het eindresultaat!
    liefs

    en je hebt een prachtige kleur haar
    fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier