Social Media Icons

Top Nav

Fashion: Herfst Winter 2013

nov 1, 2013 0 comments
Sommigen hebben er een enorme hekel aan, en anderen zijn er dol op. De herfst is er weer. Allerlei kleuren op de grond, van de bladeren. Dennenappels, kastanjes. Maar ook veel wind, en meer regen. Maar wat moet je in deze tijd nou aan? Ik heb hier een paar tips op een rij gezet, zodat jij de herfst weer door komt.

HERFST

Te dik of te dunJe kent het wel hier in Nederland, het wisselvallige weer. Het kan het ene moment enorm koud zijn, en daarna weer heel warm. Zelf loop ik daar ook vaak tegenaan, en wat ik nu meestal doe is, me aankleden in laagjes. Is het s'ochtends erg koud, pak gewoon je dikke trui, maar doe daaronder wel een hemd, of T-shirt aan, die er ook fatsoenlijk bij staat, als je je trui uit zou doen, en daarbij gewoon een leuke broek.

Welke kleuren
Maar wat voor een kleuren zijn nu dan helemaal in? Donkere kleuren kunnen er nu al een beetje te winters uitzien. Dus neem zachte lichte kleuren. De poedertinten, zoals je kunt zien hieronder.
Persoonlijk hou ik erg van dit soort kleuren, en ben blij dat die nu dus een beetje in de mode komen. Met deze kleuren kan je namelijk makkelijk combineren. De poedertinten passen allemaal bij elkaar. Net als dat je ook op de foto hierboven ziet. Alles is met elkaar gecombineerd. Het is dan ook juist een beetje de bedoeling om poederkleuren vooral met alleen poederkleuren te combineren. En ook je accessoires in poedertinten te hebben.

Wanneer vooral dit
In het begin van de herfst is het al gelijk in het donker lopen misschien wat te min. Dus deze tinten zouden dan ook wat meer voor het begin van de herfst zijn. Rond het einde van de herfst zou je al wel weer in de donkere kleuren kunnen lopen. De winter begint dan namelijk toch al bijna. En rond het einde van de herfst is het al wel weer een stuk kouder vaak.

Jasjes
In de herfst wil je niet te koud gekleed zijn, en als je dan toch wat frisjes aan hebt, moet je wel een goeie jas hebben. Alleen een winterjas lijkt me nog net te. Wat dan ook vaak in de herfst word gedragen zijn stoere jacks. Zoals je kunt zien hieronder.

WINTER

En nu?
Dan zijn we uit de herfst maar wat dan? Dan komen de donkere kleuren alweer. De kleuren die dit jaar vaak te zien waren op de catwalks waren kobaltblauw, en rood. 
*De bijenkorf
*Cultuurbewust

Dikke kleding
Helaas voor Tessa, maar de dikke kleren komen dan wel weer. Het word altijd heel koud in Nederland, en daarvoor moet je wel warme kleding hebben. Dus nu zijn de dikke truien wel echt nodig.
Hier een paar leuke truien die ik wel erg leuk vind. Ze komen allemaal van de Only.

Winterjassen
Ook winterjassen komen nu weer uit de jas, dus ik heb ook nog een paar winterjassen opgezocht. Want qua kleuren, maakt het niet echt uit wat voor een kleur je daar voor hebt.

Dat waren mijn dingen voor de herfst en de winter. Hopelijk vonden jullie het een beetje nuttig.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier