Social Media Icons

Top Nav

My life looks #2

nov 17, 2013 0 comments
Hey allemaal, gisteren had ik een boel gedaan, en daar wou ik wat over vertellen. Maar dat zou niet heel lang zijn, dus bedacht ik me dat ik al heel lang geen My life looks, heb gedaan. Daarom vandaag weer even een update hoe het gaat in mijn leven. En wat ik deze week heb meegemaakt.

Eerst begin ik maar even met school. Want dat ging een hele tijd niet goed. En nu zit ik in de 3e van HKK (bijna hetzelfde als TL) in plaats van de havo, en het gaat een stuk beter. Deze week kregen we onze rapport. En ik was blij. Want voor mijn gevoel doe ik het nog niet altijd goed, maar blijkbaar volgens mijn mentor, hoef ik niet zo te klagen. En dat is natuurlijk een hele opluchting. Ook heb ik nu een super leuke klas, wat ik in de 2 jaren daarvoor nog niet echt had.

Daarbij is mijn seizoen van korfbal ook weer begonnen. We trainden al wel, nog steeds. Maar nu zijn de wedstrijden ook weer begonnen. Helaas heb ik gisteren met 4-9 (volgensmij) verloren. Maar voor mijn gevoel ging de wedstrijd (ondanks de uitslag) best wel goed. En nadat ik ook nog naar de stad was geweest. (Waar die dag sinterklaas aan kwam, dus het was nogal druk.)

Ging ik later ook nog meedoen met de A2. En we moesten echt heel ver rijden, terwijl het al donker werd. Ik zeg niet precies waar, maar het was verder dan Leeuwarden, en voor ons is dat best ver. Ik begon de wedstrijd met spierpijn van vanochtend. Maar met de 2e helft ging het beter. We wonnen met 9-11 als het goed is. (Sorry weet het nooit helemaal precies).

En daaaarna, zijn we nog naar de bingo geweest. Van onze vereniging, we kwamen later aan vanwege die wedstrijd, maar we deden nog best lang mee. En met kaartjes trekken won ik op het √°llerlaatst nog wat. Dit:
Maar die gaat waarschijnlijk op Marktplaats.  haha!

Nouja, dat was het eigenlijk wel. Hoop dat ik jullie niet heb verveeld met dit.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier