Social Media Icons

Top Nav

My week in pictures #2

jan 31, 2016 2 comments
Het was druk, meer dan druk. Tenminste voor mijn gevoel. En toch ook weer niet.
 In dit artikel vertel ik aan o.a. de hand van foto's wat ik deze week zoals heb gedaan. En wat de gevolgen daarvan zijn.

Vorig weekend was voornamelijk druk. Ik heb geholpen bij de open dag op school, vrijdag avond en zaterdag ochtend en die avond heb ik geholpen bij het filmen van het sportgala in Zwolle. Wat echt superleuk was om te doen.
Op de open dag waren er verschillende plekken, waar men informatie kon krijgen over verschillende opleidingen. Bij ons in het lokaal zat fotografie, film en de nieuwe opleiding Mediaredactie. Toen het één momentje kwam dat ik zei tegen een docent van mij dat ik ook aan bloggen doe, hield opeens een man dit wetboek voor bloggers omhoog. Ik was erg nieuwsgierig en begon gelijk erin te bladeren. En toen werd er mij gezegd dat ik hem wel even mocht lenen. Ik zit nu op de helft en ik vind het boek nóg leuker en handiger, dan dat ik had verwacht.
Verder heb ik niet alleen gelezen over het bloggen, maar heb ik dat natuurlijk ook wel gedaan. En aangezien er nog mooie sneeuw lag, heb ik lekker foto´s kunnen maken in de sneeuw met het product, waar ik erg blij mee ben, vanwege het resultaat.
Maar niet alleen producten fotograferen hoort bij mij thuis. Zoals je wellicht wel weet, ben ik echt instagram verslaafd en zoek ik telkens andere manieren om leuke/mooie foto's te maken voor instagram, of gewoon het algemeen. (@xxTessie

Dan heb ik ook nog een schoolopdracht gekregen, waar ik voornamelijk deze week mee bezig ben geweest. Dat is ook de reden waarom ik niet veel heb kunnen bloggen, bijna niets en ook geen video voor op mijn kanaal heb gekregen. Nee, niet weer een excuus, maar 3 jaar geleden heb ik alleen maar gedacht, dat bloggen en youtube, meer prioriteit had dan school en ben ik nóg een niveau omlaag moeten gaan en daarvan heb ik mijn lesje zeker wel geleerd, eerst school, dán de rest.

Ik ging filmen/interview houden in het theater bij ons in de stad. Ik moet namelijk als opdracht een video maken, dicht bij huis, over een serieus onderwerp. Ik heb dus gefilmd en heb ook al de video bewerkt, wat ook weer tijd in beslag nam. Helaas heb ik daar geen foto van, van het filmen. Stom!! Want ik had eigenlijk foto's moeten hebben als bewijsmateriaal voor het laten zien in de klas.
Tot slot ben ik ook weer terug gevallen in mijn verslaving voor weheartit. Over het algemeen zit ik meer op tumblr, maar dat vanwege andere redenen. Qua mooie plaatjes ben ik altijd te vinden op deze site/app. Mocht je mij willen volgen: @xTessaKiss . Ik krijg altijd zoveel inspiratie van de plaatjes op deze site en zelf plaatjes erop zetten en hopen dat ze worden geheart blijft ook heel leuk om te doen.

Ja en nu is het het einde van de week en sluit ik mijn week af met het schrijven van artikelen, plannen van artikelen, artikelen bedenken en video concepten maken. Kortom ik heb genoeg te doen vandaag!

Wat is het leukste wat jullie deze week hebben gedaan?

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier