Social Media Icons

Top Nav

W7 10 out of 10

jan 26, 2016 1 comments
Vandaag heb ik weer een review voor jullie. Namelijk van dit W7 10 out of 10 palletje. Mijn oma had dit nog onaangeraakt in de kast liggen en aangezien zij zelf er niets mee deed, had ik geluk. Ik heb hem vandaag pas voor het eerst gebruikt. En dit is mijn mening.

Omdat ik niet al te veel tijd had vanochtend, heb ik tijd gehad om één look te maken. Ik heb gekozen voor de kleuren die ik vaak het meeste gebruik, namelijk grijs, zwart en wit. Daarnaast heb ik de blauw tinten gebruikt en nog lichtjes de bruine tinten.
Zoals je kunt zien, is er vrij weinig te zien van de blauwe kleuren. Heel eerlijk, ik heb het er ook lichtjes opgedaan aangezien ik ook naar school moest. In het echt is de kleur wel wat beter te zien. De kleuren zijn wel fijn om te blenden met elkaar. Ik zal nog wel eens een look maken, met wat meer pigment.

Ik vind de kleuren op zich al enorm mooi. Niet opvallende kleuren, maar toch echte kleuren. Paars, oranje, blauw, zwart, je ziet het wel. Het zijn allerlei kleuren die zelf al heel mooi bij elkaar passen, dus met zo'n palletje hoef je niet meer oogschaduws te kopen om mee te combineren.

En dan komt het gekke. Hoe weinig pigment ik op mijn ogen had, hoeveel ik er juist op heb, bij de swatches. Naast het feit dat ik had wel wat (heel klein beetje) vochtige vingers had, maar alsnog. En dit is met maar één veeg. Ik was er heel erg verbaast over! Toch jammer dat het op je ogen er minder uit ziet. Maar ik ga met dit palletje zeker nog wel meer experimenteren.
Kortom, ik weet nog niet helemaal wat ik er van moet moet vinden. Ik vind de kleuren mooi, het ziet er mooi uit, op je oog, maar in verschil met pigment, is het een groot verschil. Ik zal hem zeker wel gebruiken en ik zal gewoon meer dingen uitproberen. Wat de prijs hiervan is, weet ik dus helaas niet. Maar W7 kennende, zal het vast niet super duur zijn.

Reacties

  1. Ik vind W7 altijd maar een lastig merk. Ze maken goede dupes, dat zeker, maar pigmentatie kan inderdaad erg tegenvallen.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier