Social Media Icons

Top Nav

3 JAAR XXTESSIE

jan 25, 2016 1 comments

Alsof het zo had moeten zijn. Normaal gesproken kijk ik nooit op mijn "About" pagina op mijn blog. En vraag mij niet waarom, maar dat deed ik dus net wel even. Ik ging even kijken naar de foto's die daarbij staan. Daarboven stond een datum met wanneer ik eigenlijk met deze blog ben begonnen. 24 januari 2013!! Zo slim als dat ik ben, ben ik wél één dag te laat...maar, alsnog kom ik er bij toeval precies één dag later achter. MIJN BLOG BESTAAT NU ALWEER 3 JAAR!!!
Niet te geloven hoe snel deze tijd gaat. Ik weet nog goed, toen mijn blog 2 jaar was, dat ik erachter kwam, toen ik op de open dag hielp, op mijn middelbare school. Ook toen kwam ik er pas later achter, dan de dag zelf. En nu weer!! Maar ik wil het toch heel eventjes onder de aandacht brengen, omdat het toch wel weer speciaal is.

Ik weet dat ik er zelf misschien al een tijdje mee heb gedaan. Maar ik heb nog nooit in deze drie jaar, de behoefte gehad, om er helemaal mee te kappen. Ik ben er steeds wel mee door blijven gaan, met zo mijn ups en downs. En klinkt het dan heel vol van mijzelf, wanneer ik zeg dat ik hier best wel trots op mijzelf ben? Ik ben weer begonnen en ik ga er gewoon weer tegen aan. Maar het feit dat ik mijn blog nu al drie... DRIE jaren heb. Dat is voor mij best bijzonder en ik ben er blij mee.

Hierbij wil ik toch even snel iedereen bedanken, die nog steeds mijn blogposts lezen! Ik ben erg blij dat jullie nog steeds jullie tijd en moeite steken, in dat wat ik heb geschreven en heb bedacht en waar dan mijn tijd en moeite in zit. Ik wil mijzelf nu nog meer verbeteren en ik hoop dat jullie mijn artikelen zullen blijven waarderen.

Liefs Tessa 

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier