Social Media Icons

Top Nav

Fotografie en film tips | De basis

jan 20, 2016 0 comments
Vandaag heb ik weer een nieuwe video online staan. Het is een video die ik al een redelijke tijd wilde maken, maar aangezien ik toen nog niet al te veel verstand van de camera had, zou dat niet zo veel nut voor jullie hebben. Na een paar maanden op mijn opleiding, heb ik inmiddels wel wat verstand van de basis van de spiegelreflex camera en daarvan heb ik nu een video gemaakt. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Heb jij nog goede tips, laat het mij dan vooral weten.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier