Social Media Icons

Top Nav

Winterwonderland bij mijn huis || Klok fotografie #1

jan 19, 2016 0 comments
Als ik dan toch weer gelijk terug ben, dan zal ik ook maar gelijk beginnen, met dat waar ik eigenlijk deze paar maanden voornamelijk wél mee bezig ben geweest. En dat is fotograferen. Naast dat ik mijn camera gebruikte voor het filmen van mijn Youtube video's, ben ik veel wezen oefenen met mijn camera wat betreft fotografie. Daarnaast ben ik verliefd geworden op een bepaalde bewerkingsapp.

Afgelopen zondag lag er bij ons nog wat sneeuw, van de dag ervoor aangezien het toen had gesneeuwd. Samen met mijn zusje ben ik dan het park naast ons huis in geweest en hebben wij forto's gemaakt. En dit zijn dus mijn resultaten, bewerkt en wel. Ik hoop dat jullie ze mooi vinden. Binnenkort komen er overigens weer wat meer beauty/fashion artikelen aan, maar die moet ik eerst maken.Dat waren ze dan. Ik heb natuurlijk nog wel meer gemaakt, maar die heb ik niet bewerkt en dit is mijn selectie van deze keer. Wil jij meer van dit soort foto's van mij zien? Niet alleen natuur, maar van alles, dan kan je vanaf nu mijn fotografie instagram volgen, met alleen echte fotografie, ik denk dat je snapt wat ik bedoel. 


Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier