Social Media Icons

Top Nav

Voornemens wat betreft mijn blog en youtube

jan 17, 2016 0 comments
Ja ja! Na zo'n maand, letterlijk, dacht ik, ik kom ook nog weer eens even om de hoek kijken op mijn eigen blog. Ik weet het, het is verschrikkelijk. De laatste tijd is het aan de ene kant nogal hectisch geweest met een aantal dingen en voornamelijk opdrachten met school en aan de andere kant heb ik mijzelf gewoon niet aangepakt.

En daar wil ik toch echt wel weer verandering in brengen. Het nieuwe jaar is begonnen, de eerste maand zit ook alweer over zijn helft heen en ik heb mijzelf nu echt even een schop onder mijn kont gegeven. Want ik wil wel telkens bloggen, maar het komt er maar telkens niet van.


Daarom de titel "Voornemens wat betreft mijn blog en Youtube". Ik heb mij een aantal dingen voorgenomen, waar ik mij aan wil gaan houden, zodat ik dit alle twee kan combineren met school. En überhaupt het feit al dat ik mij heb voorgenomen om weer wat moeite te steken in mijn blog.

Als eerste heb ik mij voorgenomen, om om de drie dagen een artikel online te zetten. Hiervoor was dat om de dag, maar laat ik maar weer rustig beginnen, ik heb niet alle tijd. Het is dus mijn bedoeling dat ik minstens twee dagen in de week uit ga kiezen, waar ik (na schooltijd) alleen maar artikeltjes ga schrijven, in ieder geval zoveel ik mij kan bedenken. Minstens 2 a 3 zodat ik al voor een hele week klaar ben en dus vooruit kan werken.

Daarnaast wil ik weer in mijn boekje gaan inplannen, wanneer wat online komt en dus af moet zijn. Mijn voornemen is dan om ook ín dat boekje te gaan kijken, want daar gaat het altijd mis bij mij. Ik heb ook wel een school agenda waar ik zo af en toe wat in zet, maar ik vergeet gewoon om in mijn agenda te kijken. Ik gebruik daarom ook de meldingen op mijn mobiel in mijn agenda, waardoor ik dingen niet vergeet, wat tot nu toe super werkt.

Wat betreft mijn Youtube kanaal heb ik mij alleen nog maar voorgenomen om de video ook daadwerkelijk op de vrijdag om 16:00 te krijgen. Vaak heb ik de video's wel, maar dan ben ik door omstandigheden wat aan de late kant en dan gebeurd het nog wel eens dat de video pas een dag later online komt. Vaak is dat dan zo, wanneer ik nog niet de mogelijkheid heb gehad om een video te maken. Omdat ik het super gênant ofzo vind, om een video te maken wanneer mijn ouders in huis zijn en mij kunnen horen.

Kortom ik heb genoeg te doen en ik wil mijzelf over het algemeen natuurlijk dit jaar nóg meer verbeteren. Qua fotografie en film natuurlijk zodat ik nóg betere kwaliteit kan leveren. Al moet dat gaan lukken met 1x in de week fotografie camera techniek en meerdere keren filmen in de week.

Ook wil ik over meer onderwerpen gaan hebben, waar je over na kunt gaan denken en waar iets meer over te vertellen valt dan alleen dat de kleur van de oogschaduw erg mooi is. Denk maar aan mijn video's, daar praat ik meer dan dat ik ooit in drie jaar tijd heb gedaan.

Ik hoop dat jullie mijn blog vanaf nu weer blijven volgen en gaan abonneren op mijn Youtube kanaal. Liefs Tessa

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier