Social Media Icons

Top Nav

Dagje Scheveningen met mams!

jul 1, 2014 3 comments
Vorige week begon eigenlijk mijn vakantie al. Ook mijn moeder was vrij, dus gingen we wat leuks doen. Mijn moeder wou naar het strand, en daar had ik ook wel zin in. Voor ons is het bijna 2 uur rijden om bij zee te komen dus het was ook echt even een dagje weg. We gingen naar Scheveningen.

Heerlijk! Ik had een lange broek aan want er was niet zulk lekker weer verwacht, en ik ging dus ook niet zwemmen. Maar toen we in de auto onderweg waren begon het zonnetje wel heel erg te schijnen. Gewoon tot aan het moment dat we weer weg waren. We hebben heerlijk gewandeld over het strand, en de boulevard. Gelukkig was het best rustig (zoals je kunt zien) dus we konden lekker rustig aan lopen, en genieten!
Ik had ze een hele tijd niet meer gezien. Maar wat een lelijke enge vogels vind ik zeemeeuwen zeg!!
Ik kon het niet laten om even te schrijven!
Jeej! 
Mama mocht ook eens even met mijn camera. Vond ze leuk hoor, haha! Maar wel leuke foto toch?
We hebben verder aan een paar terrasjes gezeten. Hebben wat gegeten en gedronken, en toen zijn we alweer weg gegaan. Jammer! Ik vind Scheveningen echt super! Maar we wisten verder niets te doen. We zijn daarna nog naar Katwijk geweest, waar toevallig een braderie was. En uiteindelijk terug naar onze eigen stad, en hebben we samen nog bij de wok gegeten. Jammie!!

Over paar maandjes weer hierheen. Ik weet nog niet hoe en wanneer en al helemaal niet met wie, maar ik heb al geld klaarliggen om naar Billy Elliot de musical te gaan. En als ik dan wat eerder die dag heen ga, zal ik zeker nog even langs het strand gaan, want die dag deed me goed. Heb het heel erg naar mijn zin gehad!

Reacties

  1. Leuk dat je een dagje weg was met je moeder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel toffe foto's :) Wat een lekker weertje was het daar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk zo'n dag, wat een mooie foto's!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier