Social Media Icons

Top Nav

Wat te doen in de zomer?! 2014

jul 14, 2014 0 comments

Er gaan een heleboel mensen op vakantie, dus waarschijnlijk zijn veel vrienden niet thuis. Zelf ga je dit jaar niet en je vraagt je af wat je dan moet doen. In dit artikel heb ik een paar dingen gezet wat je kunt doen in de zomer. Ik heb voor dit ook al vorig jaar een artikel gemaakt, maar dit keer probeer ik weer andere dingen te laten zien wat je kunt doen. Dus hopelijk heb je wat aan deze tips voor jouw vakantie.Je kan natuurlijk gaan zwemmen. Maar ga dan een keer ergens anders dan alleen bij het zwembad bij jouw in de buurt. Kies een leuk zwembad met bijvoorbeeld extra veel glijbanen en dat soort dingen zoals Center Parcs bijvoorbeeld en ga daar heen. Ook al ben je dan toch nog in het land waar je woont, en ga je 's avonds alweer weg. Je hebt toch een leuk dagje met het gevoel dat je echt ergens heen bent geweest. En dat soort waterparken heeft net iets extra's dan gewone zwembaden.
Pak een camera die bij jouw in huis ligt, of je hebt er zelf één en ga lekker foto's maken buiten. In de zomer is het toch meestal warm en schijnt het zonnetje, bij dat weer vind ik het altijd leuk om dan gewoon van willekeurige dingen foto's te maken. En dan thuis lekker met een glas koude Cola naast me, de foto's te editten en als ik daarmee klaar ben zet ik ze online zodat ik kan kijken of mensen ze leuk vinden. Dus als je van fotograferen houdt dan is de zomer wel erg fijn. Vind ik dan..

Kies een leuke stad waar je niet vaak komt. Je gaat dit jaar niet ergens op vakantie dus (of je hebt zelf al geld) of vraag je ouders dat je daarom een bedrag mag hebben om lekker te shoppen. Ik snap dat sommigen dat gewoon misschien niet kunnen vanwege eventuele geldproblemen dus dan kan je er ook voor kiezen om gewoon voor de gezelligheid met een paar vrienden (Mochten die ook niet weg zijn op dat moment) ergens heen, en neem zelf gewoon alleen een keer lekker drinken een Starbucks ofzoiets en maak het gewoon gezellig. Je hoeft niet persé met allerlei tassen thuis te komen om het leuk te hebben. Maar heb je geluk en krijg je wel geld mee.. girl shoppen die handel!!

Start een Youtube kanaal, pak je camera en ga filmpjes maken! Als je een kanaal start hoeft het echt niet te betekenen dat je elke week een video online hoeft te hebben hoor. Dat zijn meer de echte Youtubers, en je bent ook zeker niet verplicht om jezelf erop te zetten, ook al kan dat natuurlijk wel. Maak gewoon leuke filmpjes wat jij leuk vindt om te maken, en zet ze online. En maak je er meerdere, nou dan heb je genoeg te doen in de vakantie, en wie weet vindt je het leuker dan je denkt en ontdek je weer een nieuwe hobby van jezelf!

En als je zelf geen filmpjes wilt maken kan je altijd nog gewoon zelf een film gaan kijken. Er is vast wel iemand die mee wilt naar de bioscoop. Neem desnoods je broertje of zusje mee. En als er echt niets anders op zit ga dan alleen. Het klinkt lonely, en ja misschien is het ook wel zo.. maar wil jij nou echt afhankelijk zijn van anderen? Als jij die film wilt zien ga er dan gewoon heen. Je zit alleen op een stoel en kijkt naar een scherm. Ik heb dat zo vaak gedaan, en daardoor heb ik mezelf wel telkens een leuk dagje bezorgd, omdat ik gewoon blij was dat ik die film eindelijk heb gezien.

Hele simpele. Maar vraag je ouders of ze je mee willen nemen naar het strand. In Nederland kan dat gelukkig. Voor sommigen is het te doen met de fiets, dus die kunnen gewoon met vrienden er heen (jaloers) en sommigen zoals ik moeten bijna 2 uur rijden om toch eindelijk een keer de Nederlandse kust te zien. Dus als je ver weg woont is het ook echt een dag weg. Of ik nou in Nederland aan de kust ben of in weet ik veel waar.. op het strand heb ik altijd een vakantie gevoel!


Dat waren de tips van mij wat je kunt doen voor dit jaar. Fijne vakantie allemaal! En als je dat helaas nog niet hebt. Blijf leven het duurt nog heel even

Bronnen: Weheartit + Center Parcs

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier