zondag 13 juli 2014

Eerste Donderdag Meppeldag 2014


10 juli was alweer de eerste Donderdag Meppeldag van dit jaar. Ik ben die dag de stad in geweest, en heb wat sfeerbeelden gemaakt, en heb een klein beetje gevlogd. 'S ochtends was er (zoals elke dmd) een kinderrommelmarkt, 's middags kon je gewoon kraampjes bekijken en dingen kopen en 's avonds heb je allerlei muziek. Deze week was het thema "paarden" dus er was een ook paardenkeuring.

Ik heb alleen niet 's avonds gefilmd want daarvoor was het veel te druk, want plots werden alle tieners wakker, en zowat alle tieners uit Meppel en omstreken stonden op het plein. Er werd gesmeten met bier en weet ik wat wel niet meer. En we waren allemaal druk aan het dansen. Nee ik wist van te voren al dat ik mijn camera absoluut niet mee moest nemen.

Alvast bedankt voor het kijken!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall