Social Media Icons

Top Nav

Shoplog Primark//H&M//Only

jul 5, 2014 2 comments
Ik ben laatst met mijn oma, moeder en zusje naar Almere geweest. Ja, de Primark en daarna hebben we nog wat gegeten en zijn we nog de stad verder ingelopen. Ik heb erg leuke kleding gekregen, en heb iets gevonden die ik al superlang zocht, voor een mini prijsje.

Deze leuke sweater wou ik graag hebben. Ik dacht, mooi wijd! Lekker voor over een legging ofzo. Op de hanger stond mijn maat, eenmaal thuis en hebben gekeken, zat het shirt toch strakker dan dat ik dacht.. Blijkbaar zat er een verkeerde hanger in, en had ik de verkeerde maat mee. Gelukkig past hij wel verder, maar is het nu meer een trui geworden. Deze kostte 10,-.
Dan deze super leuke hemdjes! Voor maar 5,- euro per stuk en heb deze twee dan ook gelijk meegenomen! Het grappige is, mijn oma kocht die blauwe ook. Ze was daar zo enorm blij mee en kon er maar niet over ophouden met praten, en ik was echt zo, oké leuk hemd erbij. Maar dat maakt niet uit, ik was gewoon blij omdat zij er zo blij mee was.
Toen wou ik toch nog zo'n groot hipster shirt van coca cola hebben. Alleen mijn maat hing er niet meer bij. Dus heb ik dit shirt van coca cola mar gepakt, want ook deze vond ik toch wel erg leuk. Ik drink echt te vaak cola. Dat wat er op dat shirt staat, is dan ook een beetje mijn levensmotto. Deze was volgens mij 7,- euro geloof ik.
Ook heb ik dit leuke hemd gekocht. Ik vind sowieso dit soort hemden altijd erg fijn zitten, en deze vond ik wel wat hebben, en ook leuk om mee te combineren. Daarom heb ik ook deze meegenomen. Deze was 5,- euro.
Ik zag een leuk jurkje. Maar mijn moeder zei, dat dat te zoetjes voor mij was. En dat ik meer stoere dingen kan dragen. Oké, als ze stoer wil, kan ze stoer krijgen. Eerlijk gezegd zag ik deze al gelijk hangen in de winkel, en wou die graag mee. Alleen ik dacht al, dat vind mijn moeder niks. Maar gelukkig heb ik hem toch meegenomen, want toen ik hem thuis eenmaal aan had, vond ik hem wel echt te gek! Ik weer blij. Deze was 10,- euro.
Datgene waar ik dus al lang naar zocht, was een stippling brush. Ik wou die supergraag uitproberen, naast het feit, dat mijn eigen foundation kwast zo goed als kapot is. Toen ik deze voor 2,- euro zag hangen, was ik ook echt zo van "Yes! Finally, meenemen die handel!"
Dan even de laatste twee dingen. Overal was uitverkoop, en ik heb dus even nog wat gehaald bij de H&M en de Only. 
Dit shirt was afgeprijsd naar 9,95. En dat vond ik best meevallen voor iets van de Only, ben heel eerlijk, het is daar niet super goedkoop. Maar gelukkig was hij dus afgeprijsd, want dit doorzichtige lichtgroene hemdje vond ik echt heel leuk.
En als laatste. Mijn moeder zag plots in de H&M korte broeken voor maar 5,- euro! Whut?! Ik had er een paar gepast, maar door mijn holle rug, pasten ze bijna allemaal niet, of nouja, er kon geen riem omheen. Maar bij eentje kon dat wel, en die hem ik dan ook gekocht.

Reacties

  1. Het atlanta jurkje en het hemd met de ankertjes vind ik het leukst :) en natuurlijk is zo'n make-up borsteltje altijd handig xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat hemdje met de ankertjes is super leuk! Verder erg leuke items! En ach, je mag toch zelf kiezen wat je draagt? (:

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier