Social Media Icons

Top Nav

3 WK Ooglooks

jul 3, 2014 3 comments
Het voetbal is alweer een tijdje begonnen. En jippie! Want Nederland gaat best wel lekker. Maar als ik je dat nog moet vertellen, vraag ik me af waar jij afgelopen weken bent geweest, haha! Ik wou al een wk-look doen, en dat was ik dan ook van plan. Maar op het moment dat ik wou beginnen, dacht ik "Waarom doe ik er niet gewoon 3?" Kortom vandaag in dit artikel zie je 3 ooglooks ge├»nspireerd voor het wk dit jaar. 

Zoals gewoonlijk begin ik gewoon met een oog waar ik toch vaak of concealer of foundation onder heb zitten, ik vind dat toch het fijnst, omdat je dan niet extreem je aderen of rode plekjes ziet, wat er anders misschien vreemd uit komt te zien.

LOOK 1
Eerst maak ik een rood-wit-blauw look. Ik begin met een dikke laag witte oogschaduw op mijn bewegend ooglid. Dat wat er onder valt, haal ik later allemaal weg.
Als tweede stap neem ik een blender, en blend de kleur rood in mijn arcade boog. En als er dan per ongeluk wat te veel op je bewegend ooglid komt, kan je daar telkens weer wat wit over heen doen.
De derde stap is een blauwe eyeliner. Neem een dun kwastje, wat water, en maak een lijn op je wimperrand en onder je oog met blauw. 
En als laatste stap, neem wat blauwe mascara en doe die op.

LOOK 2
Dit is even een look, voor de EXTREME voetbalgekte liefhebbers. Een voetbal om je oog. Neem wit, en doe dat om je hele oog, echt tot aan je wenkbrauwen, en ver onder je oog. En maak dan met een kwastje, met zwarte oogschaduw, een soort bal vlakken. Die bij mij zijn al mislukt!
Stap 2 is een simpele eyeliner lijn boven je oog.
En oogpotlood op je waterlijn, en er net iets onder.
Laatste stap, lekker wat zwarte mascara opdoen! Boven, en ook echt onder. Tada, je voetbal oog is klaar.

LOOK 3
Dit is nog wel een normale look. Als eerste een oranje kleur op je bewegend ooglid en ook een beetje in de arcadeboog.
Dan vanuit de buitenkant in je arcadeboog met een donkere oranje kleur dan dat je net had. Die kleur blend je goed in met de andere kleur. En blend het ongeveer door tot de helft van je oog in je arcadeboog. 
Vervolgens met een zwarte eyeliner stift, of als je het kan met wat anders, een mooie dikke lijn met een wing aan het einde maken.
Ook hier weer zwarte mascara, en je hebt je neutrale oranje ooglook voor het WK.

Welke look vind je het leukst/mooist?

Reacties

  1. De eerste look is mijn favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke looks heb je gemaakt! Ik vind de eerste en laatste erg leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De eerste en de laatste zijn super cute :) xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier