zondag 22 juni 2014

My life in pictures #4

Het was wel eens weer tijd voor een nieuwe my life in pictures. Waarin ik een beetje aan de hand van mijn (instagram) foto's laat zien wat ik de afgelopen weken zoal heb gedaan. 
En ik ga maar gelijk beginnen. De zomer was er weer,  en het was erg warm. We hadden nog ijs in huis. Nog nooit had ik onze blender gebruikt, dus dat moest maar een keer gebeuren. Ik deed er wat ijs in, wat aardbeien en wat suiker. Mmmm! Het was heerlijk!
We hadden de parasol opgezet, en gingen na een lange tijd weer een potje Yatzee doen. Gek genoeg won ik twee keer hiermee, terwijl ik er niet extreem goed in ben, haha! Maar het was wel leuk.
Mijn zusje had zin om te zwemmen, dus ging ik met haar mee het park in. Ik had geen behoefte om in dat water te gaan zwemmen, maar ik ging wel mee, en nam ook mijn camera mee. Toen we klaar waren, ging ik thuis de foto's bewerken. 
Zo kwam er dit bijvoorbeeld uit. Mijn zusje sprong, ik snel foto maken, en dan lekker met filters en contrasten spelen. Daar kan ik mij wel even mee vermaken.
We gingen ook een dag gezellig met oma naar de stad. Nadat we weer werden opgehaald bij haar huis vandaan, zagen we een regenboog. Oh, wauw, bijzonder! Nee... maar ach, even toch maar een fotootje?
Laatst hadden we het jubileumsfeestje van onze korfbalvereniging die 40 jaar bestond. Het begon heel vroeg, en eindigde heel laat. Ik heb heerlijk gek gedanst met iedereen, maar was daarna kapot. Maar wat een leuke dag was dat, 's avonds even selfie met een paar medekorfballers/vrienden :)
Op mijn verjaardag had ik het wel eens eerder gedaan. Loomen. En vorig weekend had mijn moeder dat spul voor mij en mijn zusje gekocht. En ik vind het nog echt leuk ook! Alleen ik heb een hekel aan alles wat maar met sieraden te maken heeft, zo ook dit soort bandjes. Leuk om te maken, maar zelf doe ik ze liever niet om.
Heel vroeg vrij, want het was tentamenweek! And i need coffee! Nog een broodje erbij, en weer verder gaan met leren voor de volgende toets. Gelukkig is dat allemaal klaar, en heb ik zo goed als vakantie!
Ik zat te klooien met een app.. En daaruit kwam dit. Namelijk hoe maakt een meisje een selfie. En dan een soort mini stappenplan eronder, gewoon voor de fun. Weet niet waarom ik dat maakte, maar ik had het gemaakt.
En als laatste omdat ik niets wist te doen, ging ik nog wat foto's maken met mijn mobiel, dan wat bewerken, en op insta en tumblr zetten. Dat is dan ook een beetje wat ik nu de rest van de week ga doen.

En natuurlijk proberen zo veel mogelijk dingen voor mijn blog te doen, als ik een idee heb wat ik kan uitvoeren. Daar ga ik me nu vooral op focussen. Heb je ideeën laat ze hier gerust onder. En dat was het wel. Liefs

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall