Social Media Icons

Top Nav

MIJN BLOG BESTAAT 4 JAAR!!!

jan 24, 2017 0 comments
Kan iemand mij even vertellen hoe het komt dat de tijd zo snel is gegaan?? Het is vandaag 24 januari en dat betekent dat mijn blog haar verjaardag heeft woehh!! Ik heb namelijk op 24 januari 2013 mijn eerste artikel online gezet en dat ging over het feit dat ik weer opnieuw was begonnen. Nadat mijn eerste blog verwijderd was door Google. Maar goed. Ik dacht wellicht is het eens leuk als we eens terug gaan kijken naar mijn eerste "artikel" en de manier hoe ik dat heb geschreven. Hoe schreef ik en sterker nog wát schreef ik als mijn 13 jarige ik?

Okee. Het begint al bij mijn hobby's. Zingen en acteren? Ja ik vind dat leuk om te doen, nog altijd. Wilt niet zeggen dat ik dat dan ook daadwerkelijk kan. En een hobby zie ik meer iets waar je je dan ook veel mee bezig houdt. Nou sorry, maar dat heb ik nog nooit gedaan. Ook niet toen ik 13 was. Dus waar ik het idee van weg haalde dat dat mijn hobby's waren?

"Helaas mag ik geen filmpjes maken meer, dus dat ga ik ook niet doen." Welgeteld maanden later ben ik stiekem weer begonnen. Well done Tessa! En die beschrijving ook dan. Hoi ik zeg alvast sorry bij mijn eerste video en vertel wat ik mezelf af wil gaan leren. Okee meid, fijn voor je.
Dan verder naar het feit dat ik met verschillende apparaten foto's maak. En dus geen special "ding" ervoor heb.. Ding.. DING?! C-A-M-E-R-A noemen we dat.
En dan hier nog weer zo iets. Okee ik heb Twitter, maar die geef ik jullie lekker niet. Tessa Klok! Wat voor een gekke dingen zette jij allemaal op Twitter wat andere mensen die er nog niet eens zijn niet mogen weten? Alsof daardoor te persoonlijke informatie werd prijsgegeven. Mocht dat zo zijn heb ik nu echt een probleem, want ik heb nog altijd hetzelfde account en die staat inmiddels al overal op het internet, mijn naam dan. - Ja! Ik geef het toe, ik doe nu nog steeds aan Twitter...okee! -

Verder moet ik ook nog even extra vertellen wat ik nu zoal op weheartit doe. Terwijl dat vrij duidelijk is. - Overigens, ik ben mijn hartiest status kwijt ;( - Maar uhm ja. Het woord hyperlinken kende ik duidelijk nog niet. Hé wacht! Ik doe hetzelfde bij Tumblr. Vind het zelfs zo stoer dat ik er zelf dingen op zet, dat er nog even bij vermeld moet staan dat ik zelf nooit reblog. Girll..

Ja het blijft pijnlijk dingen van jezelf van vroeger te lezen en bekijken. Maar het feit dat ik hier hopelijk later om kan gaan lachen. En dus wel mooi mijn hele tienertijd tot nu toe heb vastgelegd en gedachtes heb opgeschreven, maakt mij wel echt blij. Ik zie mijzelf verbeteren in de dingen. Mijn meningen veranderen in der loop der tijd. En ik kan gewoon later terug kijken naar vroeger. Niet alleen door herinneringen die ik in gedachte heb opgeslagen. Maar ik kan ze letterlijk terug halen en naar kijken. Inmiddels zijn we vier jaar verder en ik mag hopen dat ik dit nog lekker lang kan en mag blijven doen.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier