dinsdag 3 januari 2017

Fotoshoot: Winterwit met Jesse

Er zijn nog niet veel dagen geweest in het jaar waarbij we een witte achtergrond konden verwachten. Ik had een fotoshoot gepland met iemand een dag ervoor, maar dat moest verschoven worden naar een dag later. En geluk bij ongeluk wat we hadden een witte lucht en een witte achtergrond.Dit is Jesse. Jesse ken ik al sinds hij nog heel klein was. Nog voordat hij kon lezen. En zo af en toe zie in je plots iemand veranderen naar zijn echte ik. En dat is bij Jesse zeker gebeurt. Ik wilde hem graag op de foto zetten. 


Ik kan het zo snel even niet uitleggen. Maar als ik iemand kies en vraag om samen een fotoshoot te doen, dan heeft dat altijd zijn reden. Ik heb een bepaald beeld voor mij en niet iedereen past dan in zo'n plaatje. Iemand moet opvallen. 


Wat locaties betreft ben ik niet zo van de meest bekende plekken. Geef mij maar liever een achtergrond die nog niet zo vaak gezien is. Zo kies ik graag een zijstraatje.
 

Ja, ik weet het wel. Model fotografie is zeker iets waar ik mij nog meer in wil verdiepen. Wil jij nou ook zulk soort foto's? Dan kan je mij altijd een mailtje sturen naar klokfotofilm@gmail.com

Ik ben benieuwd naar wat jullie van deze reeks foto's vinden.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall