Social Media Icons

Top Nav

Review: Catrice Glamour Doll+ Essence Colour Flash+ Essence Lash mania

jun 9, 2014 0 comments
Ik had de review al eerdere online willen hebben, maar dat is niet gelukt. Maar vandaag is hij dan eindelijk online. Ik was laatst in de stad en ik wist dat ik nog een nieuwe mascara moest kopen. Vooral omdat die andere alweer een beetje begint te brokkelen. Ik kwam voor één, en kwam terug met drie. 

Laat ik maar beginnen met de Catrice mascara. Dit is de Catrice Glamour Doll, Ultra Black&Curl mascara. De mascara ziet er qua verpakking redelijk uit. Maar niet dat ik in één keer dacht "Oh wauw, die moet ik hebben!". Toen ik bij de borsteltjes keek was ik toch wel overtuigd dat dit hem moesw worden. En nam hem mee.
Dit is dan het borsteltje van de mascara. Ze zijn best zacht, en er zit veel mascara aan als je hem uit het "flesje" haalt. Daarom dacht ik ook wel dat je daarmee veel vollere wimpers kreeg. Ik was benieuwd.
*Mijn wimpers ervoor met niet op
En ik had ook wel gelijk. Er kwam best veel mascara af. Het borsteltje is wel fijn mee te werken, alleen voor je onderwimpers is hij wat lastiger.
Zo ziet het eruit met wat meer lagen. Je moet wel heel erg oppassen, want voordat je het weet zitten je ogen eronder. En als je daarvoor al een hele look hebt gemaakt, is het zonde als er nog allemaal mascara op komt. Je ziet hier, hij geeft wel wat klontjes af, maar van veraf heb je wel hele mooie volle wimpers.
Dan over naar de bijzondere van de drie. Ik zag verschillende kleuren mascara's van essence. Ik wou dat wel erg graag eens proberen, en aangezien ze toch niet zo duur waren, heb ik deze blauwe gekocht
Dit is het borsteltje. Een vrij simpele, maar wel fijn. Hij heeft niet enorm zachte haartjes, maar ik vind hiermee wel fijn werken.
En zo ziet het er dan uit. Ik vind het er eerlijk gezegd wel heel vet uit zien. Of laat ik het zo zeggen, ik zou me er totaal niet voor schamen als ik hiermee over straat of op school loop.
Dan de laatste mascara. Deze is ook van essence. De LASH mania reloaded false lash mascara. Deze mascara zou er voor moeten zorgen dat je wimpers eruit zien als valse wimpers.
Het borsteltje is vrij hard, met korte haartjes, wat hoog waarschijnlijk van plastic is. Vooral voor mijn onderwimpers is dit heel handig. En je hebt hiermee minder kans dat je de hele tijd tegen je ooglid aan komt. Dus minder stipjes om je oog.
Mijn wimpers er weer voor. 
Dit is met één laag. De wimpers zijn niet heel erg verdeelt, dat vind ik wel jammer. Want al die gaten er tussen is niet heel mooi.
En met meerdere lagen, tja het wordt er niet echt beter op. Hij plakt de wimpers een beetje aan elkaar. Maar ik blijf wel bij, voor de onderwimpers zou ik deze heel handig kunnen gebruiken.

Dit waren dan de mascara's.

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier