Social Media Icons

Top Nav

Tentamenweek komt er weer aan! / Hoe ga ik nu te werk qua bloggen?

jun 12, 2014 2 comments

Oh help! Nog twee dagen en dan is het weekend. Maar na dat weekend wordt het bikkelen!! Ik weet niet hoe het bij jullie er aan toe gaat, maar ik heb volgende week tentamenweek. En dat houdt in dat ik alweer een week lang alleen de uren naar school moet, wanneer ik een toets heb. De rest ben ik vrij. Dat lijkt allemaal mooi, alleen de uren dat je vrij bent moet je natuurlijk leren voor de toetsen die daarna komen.Het hele jaar is het goed gegaan met mij op school. Ook mijn eerste tentamenweek ging helemaal top! Ik wil dus ook erg graag deze laatste toetsen van het jaar met mooie cijfers afsluiten. Alleen dat gaat niet zomaar. Ik heb gemerkt dat je toch echt wel even aan de bak moet.

Dat betekent dus helaas ook dat ik die week eigenlijk weinig met mijn blog bezig kan zijn. Ik zal proberen om toch nog wel eens wat erop te zetten, maar hierbij zeg ik dat het niet echt uitgebreide artikelen zullen zijn.

Natuurlijk kan je op de hoogte blijven worden gehouden met waar ik mee bezig ben. Ja, ik heb wel eens tijd voor een foto of een tweetje. Haha! Misschien volg je me al, of misschien weet je helemaal niet dat ik twitter en instagram heb. Heel simpel, je kunt me zoeken op @myblogxxTessie op allebei.

Ik denk ik vertel het jullie maar, voordat jullie je afvragen waarom er niets online komt. Maar na die tentamenweek is het toch eigenlijk wel feest! Zeer waarschijnlijk hebben we dan nog amper tot geen lessen. En moeten we alleen nog een keertje naar school om boeken in te leveren, en rapport op te halen en dat soort dingen.
_____________________________________________________________________________________________________

Kortom genoeg tijd om te bloggen!! Ik zal vooral in die tijd zoveel mogelijk proberen te schrijven en filmen, zodat als ik op vakantie ben, dat er dan ook gewoon een artikel online komt. Zoals je misschien al wel hebt gemerkt, er komt nu telkens om de drie dagen wat online. Omdat ik anders krap kom met het aantal artikelen die ik op dit moment nog maar kan maken.

Dit is het schema (niet per maandag of donderdag, maar gewoon hoe het uitkomt):
Dag 1: Artikel
Dag 2: Niets
Dag 3: Niets/ Artikel die er dan tussendoor komt
Dag 4: Artikel
Dag 5: Niets
Dag 6: Niets/ artikel die er dan tussendoor komt

En dat herhaalt zich dan telkens meer. Daardoor kan ik voor mezelf meer tijd gunnen aan het schrijven van een artikel, en kom ik niet telkens met enorm onzinnige artikelen, die ik alleen maar heb gemaakt, omdat er toch iets online moet komen.

Ik blog omdat ik het leuk vind om te doen. En voor mijzelf vind ik het dan ook belangrijk om er plezier in te houden. En dat kan alleen als ik mezelf niet te veel onder tijdsdruk zet. Ik ben al slecht met tijd, en daarom leek mij dit wat handiger.

Het spreekt natuurlijk voor zich, dat op het moment dat mijn blog groeit, en dat er steeds meer artikelen komen, dat mijn schema weer wordt aangepast, maar voor nu vind ik dit wel prima.

Ik hoop dat ik hiermee, jullie wat verduidelijking heb gegeven. Ik weet dat ik nog niet extreem veel lezers heb, en dat ik ook niet echt heel veel verantwoording zou hoeven af te leggen. Maar ik vind het belangrijk voor de lezeressen die ik wel heb, dat die toch weten van "hoe en wat".

Dat was even wat ik graag kwijt wou. Ik wens iedereen die net als mij ook een toetsweek in gaan enorm veel succes! En iedereen die is geslaagd voor zijn of haar examen gefeliciteerd!!

Reacties

  1. Heel veel succes met je tentamens. En zo'n blog indeling is alleen maar fijn voor je. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes met je tentamens!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier