Social Media Icons

Top Nav

Fashion shopping community Fashees.nl

jun 17, 2014 0 comments
advertentie

Sinds kort is er een nieuwe fashion shopping community. Met de naam Fashees. Fashees is niet een webshop waar je zomaar je kleding en/of make-up kan kopen. Nee, op Fashees.nl kan je nog veel meer! Ben jij een fashion liefhebber? En wil je meer weten over Fashees? Lees dan snel verder!Op Fashees.nl kan je talloze kledingstukken, schoenen en zelfs cosmetica vinden. Maar wat verder?! Je ziet een kledingstuk dat je erg leuk vindt. En dan begint het. Op Fashees.nl kun je gratis een account aanmaken, waarmee je onder andere products kunt liken en je eigen outfits kunt samenstellen.
Omdat Fashees al deze kledingstukken van webshops heeft, is het ook mogelijk om artikelen gelijk te gaan kopen, via de webshop die dat kledingstuk verkoopt. Op Fashees staat ook gelijk de prijs, wanneer het wordt geleverd en of het door jou gekozen artikel nog op voorraad is. Zelfs de verzendkosten is te zien.
Maar er is nog meer! Zo kan je fashion liefhebbers, vrienden, merken en webshops volgen. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. En al dat andere wat je hierboven ziet. Er is dus genoeg te doen op Fashees.nl
En dan denk je mooi, alleen voor de vrouwen. Maar nee! Ook voor de heren is er genoeg te vinden. Zwembroeken, jeans, polo's en nog veel meer! En net als bij de vrouwenspullen, kan je ook bij de heren een outfit maken, en ze ook gelijk bestellen.

Zoals je ziet kan je dus van alles doen op Fashees. En voor ieder wat wils. Ik zou zeggen meld je snel aan, en ontdek wat er allemaal nog meer kan!

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier