Social Media Icons

Top Nav

Tutorial: Rood/Goud/Zilver make-up look

jun 15, 2014 1 comments
Voor vandaag weer een make-up tutorial via foto's. Deze keer heb ik wat fellere kleuren gebruikt, en is ook niet wat je noemt, alledaags. Deze keer heb ik vooral rood en goud gebruikt. 

Omdat ik deze keer met hele felle kleuren werk, begin ik gelijk de look, zonder iets van foundation op te hebben. Mijn huid zit onder de sproeten, en rode plekken dus let daar maar niet te veel op.
Om goed en duidelijk te zien wat de vorm is van mijn wenkbrauw, omdat dat makkelijker is tijden de ooglook maken, teken ik alvast mijn wenkbrauwen bij. Ik heb nu een wenkbrauwpotlood van de Hema. Hij is echt top, en mijn kleur!
Ik begin met een gouden kleur uit mijn Zoeva warm palette, deze breng ik aan met mijn vingers op mijn alleen mijn bewegend ooglid. Doordat ik het aanbreng met mijn vingers, komt er meer op mijn oogleden, en is de kleur duidelijker.
Dan met een klein kwastje die ik even nat had gemaakt met water, heb ik de rode kleur uit mijn 88 palette in mijn arcadeboog gedaan. Een beetje slordig, het ging iets slechter dan dat ik van tevoren had gedacht. Oeps!
Maar dat maakt niet uit, want ik kan blenden!
Ook nu ziet het er iets beter uit. Maar ik wil het nog feller!
Dus met een nog wat donkere rood op de blender, in de arcadeboog, als een soort V.

Even de blender wat schoonmaken, door zoveel mogelijk rood van de kwast af te smeren aan een doekje (niet nat), en dan alleen maar blenden tot op het wenkbrauwbot.

Close-up :)
Dan met een klein kwastje de gouden kleur aanbrengen net onder je waterlijn, tot de helft. En als je dat hebt, dan hetzelfde doen met de rood maar dan vanaf de andere kant beginnen tot de helft.
Met het kleine kwastje dip je in wat water, en gaat met een zilver oogschaduw een eyeliner maken. Tenzij je een zilvere eyeliner hebt, dan kan je die gewoon gebruiken.
En dan komt het er zo ongeveer uit te zien. Maar ik was nog niet helemaal klaar.
De mascara moest nog. En deze keer heb ik mijn blauwe gekozen. Wat vinden jullie ervan? Ik vind dat blauwe toch eigenlijk best leuk! In ieder geval, dit is dan de ooglook geworden.
En tot slot. Foundation opgedaan, en een mooie rode lipstick! Ik zou deze look meer omschrijven als een feest/carnavals look, ja dat klinkt raar, maar ik weet zo even anders niet waar je deze look nog meer kan dragen. Vandaar dat ik ook totaal geen goede looknaam kon verzinnen. Ik wou gewoon een keer wat doen met felle kleuren, en dan ga ik nog wel eens vaker doen.

Laat het me weten wat je van de look vind!

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier