Social Media Icons

Top Nav

Mijn 3 favoriete edit apps

jun 6, 2014 0 comments
 
Tegenwoordig zijn er voor alles wel weer een edit programma te vinden. En er zijn er gewoon te veel voor foto's. Vandaag heb ik hier een lijst met de edit programma's die ik heel vaak gebruik voor foto's te bewerken. Met uitgebreide foto's hoe de app eruit ziet en wat je er mee kunt doen.

1. Photogrid
Deze app gebruik ik vooral om collages mee te maken, of een gehele foto op een instagram formaat te zetten.
Je kunt een collage maken, dus één foto waar meerdere foto's in toe kan voegen. Je kunt een filmstrip maken. Dus meerdere foto's onder elkaar. Je hebt single, dus één foto bewerk je wat. En SketchGuru is geen optie waaruit je kan kiezen, maar weer iets anders wat je ergens naar toe stuurt.

Begin bij de edit. Ik heb een paar random foto's gekozen om daarvan een collage te maken. In totaal kun je er negen kiezen. En de app zelf heeft al meerdere manieren waaruit je kan kiezen, hoe je je foto's wilt indelen.

Ook kun je teksten toevoegen. De lettertype kun je kiezen. De kleuren van de letters, maar ook de kleuren en dikte van de omlijning van de letters. Erg leuk om mee te spelen.
En dan als je hem opslaat, slaat hij hem automatisch op als instagram formaat, wat natuurlijk helemaal top is, als je die foto's op je instagram wilt zetten.
2. PhotoEdit
Deze app gebruik ik echt voornamelijk om foto's met filters en effecten te bewerken. Voornamelijk bij selfie's gebruik ik deze app vaak, maar sssh, dat is geheim.
De app is bedoel voor maar één foto tegelijkertijd. Je kunt kiezen of je gelijk een foto maakt, of er eentje bewerkt die al bestaat. Maar dat snap je zelf ook wel hieraan.
Dan ziet het er zo uit, je kunt heel veel dingen doen met deze app. Namelijk filters, stickers, extra tekst erbij en nog een kader er om heen. Maar omdat het anders veel te lang wordt, laat ik alleen de edit zien.
Je hebt genoeg keuze uit allerlei mooie filters. Van extreme tot bijna niet zichtbare. Ik vind ze erg mooi, en ook soms in combinatie met elkaar ziet het er vaak leuk uit.
Ook heb je allerlei mogelijkheden om de felheid, contrast en nog meer aan te passen. En naast dat zijn er nog veel meer opties.
En dan komt er uiteindelijk dit uit bijvoorbeeld.
En dan de laatste app. De app BeFunky. Het is een app om een foto wat meer op een grappige manier te bewerken. Ik gebruik hem dan ook eigenlijk niet voor foto's op een wat mooiere manier te bewerken, maar meer om een foto extreem te veranderen. Als ik me verveel ofzo.
Kiezen zoals gewoonlijk.
Bovenin kan je uit verschillende dingen kiezen. Bij edit heb je eerst al verschillende manieren om je foto te bewerken.
De kleur kan je bijvoorbeeld nog meer laten zien. Dat is vooral handig wanneer je foto weinig kleur bevat door verkeerd licht, of iets anders.
Wat leuk is aan deze app, is deze functie. Het geeft de foto een wat romantischer gevoel.
Dan heb je ook nog een heleboel filters waaruit je kunt kiezen. Een keer wat andere dan normaal, met wat meer kleur over de foto heen. En dat bedoel ik meer de wat grappige/aparte foto's.
Je kan ook nog kiezen uit leuke kaders. 


Ook hier weer het resultaat!

Dat waren mijn 3 lievelings apps. Heb jij nog een leuke bewerkingsapp? 

Reacties

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier