Social Media Icons

Top Nav

Catrice made to stay highlighter pen

jul 28, 2013 1 comments
Ik zocht nog een mooie highlighter. En ik heb er één gevonden. Weer een product van Catrice. Het is de "Made to Stay highlighter pen". Als je de review ervan wil lezen/zien, klik dan snel op lees verder!

De pen kost 3,89 euro. Eerst had ik wel zoiets van zou ik het wel of niet doen vanwege deze prijs, ik dacht dat highlighter wel wat goedkoper zouden zijn, maar als ik kijk hoe hij is ben ik blij dat ik hem heb toch gekocht.
De naam zegt het al, het is een pen. Met een creamy highlighter. De kleur van de verpakking is precies de kleur van de highlighter. De stick heeft een mooie glinster in zich, wat ik erg mooi vind aan deze. 
Hij is mooi dun, waardoor je makkelijk op kleine plekken kunt komen, zoals in je corners van je ogen. Aan het witte gedeelte kun je draaien, waardoor de stick omhoog komt. 
Zonder highlighter
Met highlighter
De vergroting met highlighter
Bij het wenkbrauwbot
Ik ben erg tevreden over dit product. En waarschijnlijk ga ik hem ook elke dag gebruiken. Ik vind hem opzich wel fijn dat hij zo creamy is. Alleen het minpuntje vind ik dat hij niet heel makkelijk uitsmeert. Niet te moeilijk, maar niet heel fijn. (Vind ik dan) Voor de rest heb ik niet heel veel slechte punten.

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier