Social Media Icons

Top Nav

Ready for school!

jul 4, 2013 2 comments
Ook al moet (bij ons-Het noorden) de zomervakantie nog officieel beginnen (Nog maar 2 dagen). Hebben mijn zusje en ik alvast onze schoolspullen gekocht voor volgend jaar. Ik weet niet waarom, maar schoolspullen kopen vind ik toch eigenlijk wel heel leuk. Je hebt zoveel keuze, terwijl wat erin staat toch allemaal hetzelfde is. En het geeft ook je persoonlijkheid aan. Vaak vrolijke, en creatieve mensen, hebben al vaak kleurrijke schriften, en/of agenda. En juist de vaak wat sombere, hebben wat saaiere boeken. Ik laat jullie hierin zien wat ik allemaal heb gekozen, en gehaald.

Dit is de agenda die ik heb uitgekozen. In de eerste, en in de tweede heb ik mijn agenda op mijn laptop gebruikt. Totdat ik me bedacht dat telkens wanneer we nog maar 2 minuten hadden, je je laptop niet op tafel hebt, en je moet nog net je huiswerk opschrijven. Dat dat niet zo handig is. Daarom ga ik dit jaar weer gewoon met een papieren agenda werken. En maar hopen dat hij netjes blijft.
Ik vind hem zooo leuk. Er staat make up in en fashion. Helemaal de dingen die ik leuk vind. De design is gewoon te gek.
Ik merkte vorig schooljaar een aantekenschrift van alle vakken, retehandig is. Je hebt alles bij elkaar, en je hoeft niet telkens te zoeken, in welk schrift wat staat. Deze met de vogels had eerst mijn zusje in haar handen. En wat ben ik blij dat ze hem niet leuk genoeg vond, en een andere heeft gepakt, die juist ik niet erg mooi vind. Want daardoor kon ik deze mooi meenemen :) Thx iertje
Hij heeft gewoon lijntjes, en als je het afscheurd, dat met die vierkantjes, kun je hem ook nog in een andere map doen. Hij heeft ook meerdere tabbladen, wat ik toch wel erg handig vind. Ook weer voor het snellere zoekwerk.
Pennen, ik raak ze altijd kwijt. Dus ik moest nu wel nieuwe halen. Deze zagen er heel leuk uit, maar ik had niet eens door dat ze meerdere kleuren hadden. Dat maakte niet uit, ik vond dat juist wel leuk. En met 4 vullingen, gaat een pen langer mee.
Dit is dan de keuze geworden qua schriftjes. Vorig jaar had ik er veel te veel gekocht. Ik gebruikte ze niet eens allemaal. Daarom heb ik er nu vijf. En als ik er uiteindelijk toch meer moet. Dan kun je altijd nog nieuwe halen.
Deze kleurencombi vind ik echt heel mooi. Vooral deze kleur roze, die ook verwerkt zit in mijn layout.
Hetzelfde als die andere, de kleurencombi. Plus die sterretjes, vind ik erg leuk erbij staan.
Er waren niet heel veel wiskundeschriften met grote vakken. Dus toen we deze vonden hebben mijn zusje en ik allebij deze genoemen, in dezelfde kleur. Daarom hebben we op allebij, heel groot onze naam gezet, om niet de verkeerde mee te nemen.
Dit soort vakken zijn echt een stuk makkelijker, dan die inimini vakjes,
En dan moesten we natuurlijk ook allebij kaftpapier hebben. Bij de Bruna hebben ze echt hele leuke. Ik wou volgend schooljaar een wat minder opvallende. In de eerste had ik zwart met allerlei gekleurde afbeeldingen van make up, en kleding, enz. In de tweede had ik Paul Frank, met velroze dikke lijnen. En dit jaar heb ik dus gekozen voor de wat minder opvallende. Gewoon wit, met zwart en roze teksten/ zinnen, wat met fashion te maken heeft. Deze drie kleuren zijn ook de hoofdkleuren van mijn layout van xxTessie. En dat vind ik wel erg leuk :)

Daarnaast hadden we ook zo'n setje met een liniaal en een geodriehoek gehaald. 

Q: Hebben jullie al je schoolspullen gehaald?

Reacties

  1. ik vind het ook altijd heel leuk om uit te zoeken, leuke spulletjes heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke schoolspullen! Vooral je agenda is heel leuk. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier