vrijdag 19 juli 2013

Plaats je vraag voor Q&A

Vaak krijg ik wel eens vragen over hoe ik nou wat doe met make-up, of wat ik nou zoal gebruik en doe voor het bloggen. Ik vertel dan ook met alle enthousiasme over hoe ik dat dan doe. Vandaar dat ik ook maar eens een Q&A wil gaan doen. Jullie kunnen me vragen stellen via reacties onder dit artikel, maar ook via twitter @myblogxxtessie die ik voor bepaalde redenen op gesloten heb staan, maar ik accepteer  eigenlijk iedereen wel, dus als je me wil volgen, klik vooral op de follow button.

Ik kies dan een paar vragen uit, die mogen over vanalles gaan, mijn leven, make-up, welke kleding ik het leukst vind, bedenk zelf maar iets wat je van mij wilt weten. De antwoorden geef ik dan in een video of een artikel. Dat mag je zelf verzinnen, zet dat graag achter je vraag :)

De antwoorden zet ik nadat de schoolvakantie van mij erop zit, online. Zo hebben jullie alle tijd om je vragen in te sturen. Heb je meerdere vragen, mag dat natuurlijk.

Ik hoop dat jullie leuke vragen hebben, en ze mij willen stellen ;D

4 opmerkingen

 1. Hee, je hebt een super leuk blog! Maar ik heb dus een vraag, word je gepest? want zoiets je zei wel eens op een van je posts.

  Ga zoo door met je blog! xxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey,
  ben je blij met je haarkleur? en word je wel eens ginger genoemd? zo ja baal je daar van?
  niet lullig bedoeld ofsow hoor haha

  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heeeejj,

  je blog is egt super leuwk, maar ik heb een vraagje.. heb je al is gezoent?
  want ik ben 15 en ik heb nog nooit gezoent en daar schaam ik me best voor

  xx lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat was je favoriete ijsjes smaak in de zomer/nu?
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor de reactie♥

© TESSA KLOK
Maira Gall