Vaak krijg ik wel eens vragen over hoe ik nou wat doe met make-up, of wat ik nou zoal gebruik en doe voor het bloggen. Ik vertel dan ook met alle enthousiasme over hoe ik dat dan doe. Vandaar dat ik ook maar eens een Q&A wil gaan doen. Jullie kunnen me vragen stellen via reacties onder dit artikel, maar ook via twitter @myblogxxtessie die ik voor bepaalde redenen op gesloten heb staan, maar ik accepteer  eigenlijk iedereen wel, dus als je me wil volgen, klik vooral op de follow button.

Ik kies dan een paar vragen uit, die mogen over vanalles gaan, mijn leven, make-up, welke kleding ik het leukst vind, bedenk zelf maar iets wat je van mij wilt weten. De antwoorden geef ik dan in een video of een artikel. Dat mag je zelf verzinnen, zet dat graag achter je vraag :)

De antwoorden zet ik nadat de schoolvakantie van mij erop zit, online. Zo hebben jullie alle tijd om je vragen in te sturen. Heb je meerdere vragen, mag dat natuurlijk.

Ik hoop dat jullie leuke vragen hebben, en ze mij willen stellen ;D