Social Media Icons

Top Nav

My life looks #1

jul 19, 2013 1 comments
Even een updateje, van hoe mijn leven er nu uitziet. En wat er nog komen gaat. Ik ben eindelijk weer in Nederland, nadat ik twee weken in Turkije heb gezeten. Ik vertel er nog niet te veel al over, want binnenkort zal daar een artikel over komen. Maar het was echt heel leuk, en erg inspannend. Ik kan nu weer dus lekker artikelen schrijven, nu ik weer thuis ben. Zondag gaan we lekker bbqen, en dat wordt vast en zeker erg gezellig. Zometeen even alle foto's van de vakantie, op mijn laptop zetten. En hopen dat ik dat mapje dit jaar niet verwijder ;)
Daarnaast ga ik me alvast wat voorbereiden voor het volgende schooljaar. (Ik weet verder niet heel veel meer te doen.) Wat samenvattingen maken denk ik van alle grammatica die ik dit jaar al heb gehad. Ik heb namelijk een map nu, en die neem ik dan waarschijnlijk elke dag mee naar school, waar dan van allerlei vakken de samenvattingen heb. Nu ik erover nadenk, lijkt het me wel leuk om een artikel te schrijven met allerlei tips voor de middelbare school. Daar kunnen jullie dus wel op rekenen. Voor de rest weet ik wel wat ik ga doen, maar dat blijft nog even geheim.
Ja, artikelen schrijven, naar de stad gaan, en we gaan vragen of we misschien nog bij mijn oma mogen slapen. Maar de rest....

Dat is dus eigenlijk wel zo'n beetje hoe mijn leven er nu uitziet.

Reacties

Een reactie posten

Bedankt voor de reactie♥

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Contactformulier